Belediye Başkanı Yüksel'den okullara tam destek

2014-2015 eğitim-öğretim yılının başlangıcından bu yana ilçe genelinde birçok okulun bakım ve onarım çalışmalarını üstlenen Ergene Belediyesi, eğitime destek çalışmaları kapsamında

GÜNDEM 23.10.2014 15:14:00 0
Belediye Başkanı Yüksel

İHTİYAÇLARIMIZI KARŞILAYAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Eğitim hizmetlerini öncelikli hizmet olarak gören Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci, Pınarbaşı ve Kırkgöz İlkokul’unda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, okul müdürlerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.Yapılan tadilat ve onarım çalışmaları hakkında genel bir değerlendirmede bulunan Kırkgöz İlköğretim Okulu Müdürü Ülken Baki, "Okulumuzun her alanında tadilat ve onarım çalışmaları yapıldı. Rampa, kapıların yenilenmesi, okul bahçesinde yapılan oyun havuzu gibi çok sayıda taleplerimiz Ergene Belediyesi tarafından karşılandı. Eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan yatırımdır. Bu anlayışla ihtiyaçlarımıza destek veren Belediye Başkanımız Rasim Yüksel’e teşekkür ediyorum" dedi.

PINARBAŞI ORTAOKULU’NUN DIŞ ÇEPHE BOYASINI YAPTIRDI

Ziyaretler sırasında Pınarbaşı İlkokuluna uğrayan Başkan Yüksel, okulun içerisini gezerek öğrencilerin eğitimlerinin aksamaması için çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını bildirdi. Pınarbaşı Ortaokulun’un dış cephe boyası ve çevre düzenlemesi olmak üzere çok sayıda tadilat ve bakım çalışmalarının belediye imkanlarıyla yapıldığı kaydedilirken, okulun yeni hali hem öğrenciler hem de veliler tarafından memnuniyetle karşılandı.Gelen talepler doğrultusunda Ergene Belediyesi olarak bölgedeki tüm ihtiyacı olan okullara destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Yüksel, "Göreve geldiğimiz günden beri ilçemizdeki tüm okullara elimizden geldiği sürece destek olamaya çalıştık. Öğretmenlerimizin ve çocuklarımızın temiz ve düzenli bir eğitim ortamında eğitimlerini sürdürmeleri bizim tek dileğimizdir. Bu amaçla eğitime desteğimiz her zaman devam edecektir" ifadelerini kaydetti.