Jandarmayı gördü eroini tarlaya gömdü ama yakalandı!

Edirne Keşan'da, İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanlığı ekiplerinin denetimi sırasında tarlaya eroin gömen 1 kişi yakalandı, 500 gram eroin maddesine de el konuldu.

GÜNDEM 23.10.2014 13:30:00 0
Jandarmayı gördü eroini tarlaya gömdü ama yakalandı!

ŞÜPHELİ ARAÇ DURDURULDU

İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanlığı ekipleri, Yenimuhacir Kavşağı’nda araçlar ve kişiler üzerinde rutin denetim yaparken, Malkara yönünden Keşan yönüne gelen bir aracın, kavşağa 300 metre yakın bir mesafede durduğunu, araçtan inen kişinin de tarlalık alana girdiğini fark etti. Bir süre sonra tarlalık alandan çıkan kişinin, 34 GF 8640 plakalı araca binerek, Keşan yönüne gitmek üzere hareket ettiğini izleyen ekipler, kavşağa geldiği sırada aracı durdurarak arama yaptı. 

 

TARLAYA GÖMDÜ

Araçta ve sürücüsü Mehmet A.'nın (30) üzerinde yapılan aramada herhangi bir şeye rastlayamayan ekipler, şüphe üzerine araç sürücüsü ile birlikte 300 metre ilerideki tarlalık alana gitti. Burada yapılan aramada, 500 gram eroin maddesi paketlenmiş halde gömülü olarak bulundu. Eroin maddesine el konulurken, Mehmet A. ifadesi alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Savcılığa sevk edilen Mehmet A. nöbetçi mahkeme tarafından 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan tutuklanarak, Edirne Kapalı Cezaevi’ne konuldu.