TREDAŞ 3 yılda Tekirdağ'a 76 milyon TL yatırdı

TREDAŞ'ın, özelleştirildiği Ocak 2012 yılından itibaren IC Holding bünyesinde Tekirdağ Merkezi'ne toplam 76 milyon TL yatırım yaptığı bildirildi

GÜNDEM 23.10.2014 13:26:00 0
TREDAŞ 3 yılda Tekirdağ

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), tarafından Tekirdağ’da 2012 yılında 31 milyon TL, 2013 yılında 22 milyon TL ve 2014 yılında 23 milyon TL olmak üzere 3 yılın sonunda toplam 76 milyon TL yatırım yapıldığı bildirildi.

 

CADDELER IŞIL IŞIL OLDU

TREDAŞ’tan yapılan açıklamada, son üç yıllık yatırımlar kamuoyu ile paylaşıldı. TREDAŞ’ın özelleştirilmesinin ardından bugüne kadar yapılan yatırımlar kapsamında sadece Tekirdağ’a 76 milyon TL’lik yatırım yapıldığı bildirilen açıklamada, “Tekirdağ Merkez Süleymanpaşa ilçesine yapılan yatırımların bir örneğini 25 metrelik yol adıyla tabir edilen ve Süleymanpaşa’nın Gündoğdu ve Hürriyet Mahallelerinin yeni yerleşkelerinden Çandarlı İbrahim Paşa Caddesi ile Şehit Serkan Tuban Caddesi’nin aydınlatmaları oluşturuyor.”denildi.

 

İKİ CADDEYE 83 DİREK 166  ARMATÜR KULLANILDI

Çandarlı İbrahim Paşa Caddesi ile Şehit Serkan Tuban Caddesi’nin aydınlatılması ile ilgili detaylı bilgiler veren TREDAŞ, bölgede yapılan çalışmalar sonucunda 83 direk ve 166 armatürün takıldığı kaydedildi. Yapılan çalışmalar sonucunda her iki cadde de ışıl ışıl parlarken Süleymanpaşa’ya da ayrı bir renk kattığı kaydedildi.TREDAŞ yetkilileri, yapılan çalışmalarda destek olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Fen İşleri Daire Başkanlığı ve personeline, Merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve ekibi ile ve emeği geçen personeline teşekkür ederken, “Yeni aydınlanan cadde ve sokakların Büyükşehrimize ve Süleymanpaşa ilçemizde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.”açıklamasında bulundu.

 

Marmara Haber