Kapaklı'daki parkların çehresi değişiyor

Kapaklı Belediyesi, bir yandan altyapı çalışmalarını yürütürken diğer yandan ilçe içerisindeki parklara el attı. Belediye, parklarda peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapıyor.

GÜNDEM 23.10.2014 10:29:00 0
Kapaklı

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin birçok noktasındaki parklarda peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları yapıyor.

 

YOLLARA PARKE TAŞI DÖŞENİYOR

Bir yandan ilçenin altyapı ve yol çalışmalarını gerçekleştiren Kapaklı Belediyesi, bir yandan da vatandaşların ve çocukların güzel vakit geçirebilmeleri için oluşturulan park alanlarının çehresini değiştiriyor.Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda ilçe genelindeki çocuk parklarında peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları yaptı. Çocuk parklarındaki yürüyüş yollarına parke taşı döşeyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, daha sonra çimlendirme yaptı.

 

PARKLARIMIZI DAHA NEZİH HALE GETİRİYORUZ

Bir belediyenin asli görevinin  bulunduğu şehrin altyapı ve yol ihtiyaçlarına cevap verebilmek olduğunun altını çizen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Biz bir yandan da çoğunluğu işçi kesiminden oluşan vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte vakit geçirebildiği parklarımızı daha nezih bir ortama kavuşturmaya çalışıyoruz.” dedi.

 

Marmara Haber / Ahmet KARDEŞ