Kapaklı Gazi İlkokulu 4 madalya aldı

Tekirdağ'da düzenlenen 4. Geleneksel Katile Satranç Turnuvası'nda büyük bir başarı sağlayan Kapaklı Gazi İlkokulu öğrencileri 4 altın madalya ile döndü.

SPOR 21.10.2014 13:42:00 0
Kapaklı Gazi İlkokulu 4 madalya aldı

18-19 Ekim'de Tekirdağ'da düzenlenen 4. Gleneksel Kalite Satranç Turnuvası sonuçlandı. Kapaklı Gazi İlkokulu turnuvada büyük bir başarı göstererek altı madalyanın dördünü kazanmayı bildi. Erkek ve kızlarda 5 tur ‘İsviçre Sistemi’ ile oynanan turnuvaya Kapaklı, Çorlu, Malkara, Marmara Ereğlisi ve Süleymanpaşa ilçelerinden toplam 34 sporcu katıldı.

 

TÜM SPORCULARA SERTİFİKA VERİLDİ

Zorlu, heyecanlı ve bir o kadar da keyifli geçen 5 turun ardından kızlar ve erkekler kategorilerinde dereceye giren sporculara kupa ve madalya verilirken, dördüncü, beşinci ve altıncı sıraları alan sporculara ise birer katılım madalyası verildi. Turnuvada yer alan tümüne sporculara katılım sertifikası verildi.

 

4 ALTIN MADALYA ALDI

Turnuvada önemli bir başarıya imza atan Kapaklı Gazi İlkouklu öğrencileri 6 altın madalyanın 4’ünü aldı. Kızlarda Kapaklı Gazi İlkouklu öğrencilerinden Tuğba Avcı 1., Melisa Çalışkan 2., Asiye Avcı 3. ve Tuğba Yılmaz 5. olarak kupa ve madalya aldı.Erkeklerde ise Kapaklı Gazi İlkokulu öğrencilerinden Muhammed Emre Akdaş turnuvada ikinci oldu.

 

Marmara Haber/Menşure KARDEŞ