Gençlerden tanışma toplantısı

Çerkezköy Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri tanışma toplantısında bir araya geldi. Toplantıya Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı

GÜNDEM 21.10.2014 11:51:00 0
Gençlerden tanışma toplantısı

Çerkezköy Kent Konseyi gençlik Meclisi’nden ‘Tanışma’ toplantısı. Önceki gün Kent Konseyi Hizmet binasında bir araya gelen gençlik meclisi üyeleri, Kent Konseyi yönetimi ve birbirleriyle tanıtıştı.

 

GENÇLİK MECLİSİ’NİN 50 ÜYESİ VAR

Saat 16.00’da Kent Konseyi’nde yapılan tanışma toplantısına Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Kent Konseyi Üyeleri Rağbet Erol, Melek Şen ile Gençlik Meclisi üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz “Çerkezköy Kent Konseyi Gençlik Merkezi’nin 50 üyesi bulunmaktadır. Bugün toplantıya katılan üyelerimiz ile birlikte tanışmak istedik.” dedi.

 

SOSYAL VE KÜLTÜREL ALANDA PROJE HAZIRLAYACAKLAR

Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin ağırlıklı olarak sosyal ve kültürel alanda çalışmalar yapacağına dikkat çeken Başkan Serkan Karagöz, “Bu alanlarda Gençlik Meclisi üyelerimiz yoğunlaşacak ve projeleri hazırlayacak.”dedi. Kent konseyi meclislerinin ve çalışma gruplarının başarılı hizmetler yapacağına inandığını söyleyen  Karagöz “Kent konseylerinin gençlik meclisleri o kentin en önemli faktörlerinden biridir. Konseylerin işleyişlerini belirleyen en önemli birim gençlik meclisleridir. Bugün toplantıya katılan bütün üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Marmara Haber/Ahmet Kılavuz