Kesimoğlu engellileri ağırladı

Kırklareli Engelliler Yaşam Derneği, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nu makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 17.10.2014 17:22:00 0
Kesimoğlu engellileri ağırladı

ENGELLİLERE YAKIN İLGİ

Kırklareli Engelliler Yaşam Derneği Başkanı Behice Köseoğlu, Genel Sekreter Selahattin Kalıpçinden, Yönetim Kurulu Üyeleri Emel Kapılı, Semra Karabıyık ve 8 engelli öğrenci, Başkan Kesimoğlu ile makamında bir araya geldi. Belediye Başkanı Kesimoğlu, dernek üyeleri ile tek tek ilgilenirken, engelli çocuklara da makam koltuğunu verdi.

 

MAKAM KOLTUĞUNU VERDİ

Makam koltuğuna oturan engelli çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, ziyaretine gelen engelli çocuklara çeşitli hediyeler de takdim etti.  Ziyaret hakkında bilgi veren Engelliler Yaşam Derneği Başkanı Behice Köseoğlu, Başkan Kesimoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirterek, "Başkanımız her zaman ve her koşulda bizim yanımızda olmaya devam ediyor. Son olarak Mersin Silifke’de düzenlenen organizasyona gitmemizde payı çok büyük oldu. 15 engelli çocuğumuz ve aileleri Başkanımız Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun desteği ile bu organizasyona katıldı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Kırklareli Belediyesi ve Belediye Başkanının yanımızda ve destekçimiz olduğunu bilmek bizleri fazlası ile mutlu ediyor ve gururlandırıyor" diye konuştu.

 

ENGELLİLERİN YANINDAYIZ

Başkan Kesimoğlu da ziyaretten uyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Biz tüm çocuklarımızın daha güzel bir yaşam sürmesi için çalışıyoruz. Çocukları mutlu edebilmek bizim öncelikle hedeflerimizden biridir. Buradaki çocuklarımız tertemiz yüreklere sahipler. Biz engelli vatandaşlarımızın ve engelli çocuklarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Haber Merkezi