Ergene yeşilleniyor

Ergene Belediyesi, Ergene'yi havasıyla ve görünümüyle güzel bir ilçeye dönüştürmek için başlattığı ağaçlandırma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

GÜNDEM 16.10.2014 15:18:00 0
Ergene yeşilleniyor

200 AĞAÇ DİKİLDİ

Ulaş ve Sağlık Mahallesindeki orta refüjlerde yaklaşık 200 ağaç dikimiyle çalışmalarına başlayan ve bugüne kadar ilçenin muhtelif yerlerinde de ağaçlandırma çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi, şimdi de Marmaracık Mahallesi’ni ağaçlandırıyor.

 

MARMARACIK AĞAÇLANIYOR

Marmaracık Mahallesi’nde bulunan spor tesisi yanındaki boş alana belediye ekipleri tarafından yaklaşık 50 ağacın dikimi gerçekleştirilirken ağaçlandırma çalışmalarını memnuniyetle karşılayan vatandaşlar, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e çevreye duyarlı belediyecilik anlayışına sahip olmasından dolayı teşekkürlerini iletti.

 

YEŞİLİ BOL ERGENE’YE İHTİYACIMIZ VAR

İlçe genelinde ağaçlandırma çalışmalarının devam edeceğini ve yeşil bir Ergene için gereken tüm çalışmaların yapılacağını belirten Başkan Yüksel, "Daha sağlıklı nefes alabilmemiz için ağaçların ve yeşilin bol olduğu bir Ergene’ye ihtiyacımız var. Bu doğrultuda geleceğimizi düşünerek çevreye duyarlılık anlayışıyla çalışmalarımızı yürütmekteyiz. İlçemizin daha güzel görünüme kavuşması için ağaçlandırma çalışmalarımızda tüm hızıyla devam edecektir" dedi.