Ergene 5 yıllık yol haritası hazırlıyor

Ergene Belediyesi, 2015-2019 dönemini kapsayan 5 yıllık stratejik plan çalışmaları için Ulaş Hizmet Binasında eğitim toplantısı gerçekleştirdi.

GÜNDEM 15.10.2014 15:20:00 0
Ergene 5 yıllık yol haritası hazırlıyor

5 YILLIK PLAN İÇİN ÖN ÇALIŞMA YAPILDI

Ankara Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Yılmaz ile Yönetim ve Strateji Uzmanı Volkan Erkan eşliğinde yapılan toplantıya Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim amirleri katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda stratejik plan içerisinde yer alması gereken Ergene Belediyesi’nin temel değerleri, yatırım planları, amaçları ve hedefleri üzerinde durulurken, hazırlanacak 5 yıllık plan için ön çalışma yapıldı. Strateji planlama toplantısı konusunda açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Güçlenen ekonomik, sosyal ve kültürel yapı ile vatandaşların yaşamaktan mutluluk duyacağı bir kent oluşturma düşüncesiyle çalışmalarımızı yürütmekteyiz. 5 yıllık stratejik planlama çerçevesinde görev ve sorumluluklarımızı standartların üzerinde tutarak hizmetlerimizi hayata geçirmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

 

VATANDAŞ ODAKLI BİR YÖNETİM GELİŞTİRMEYE ÇALIŞIYIYORUZ

Yüksel, Ergene Belediyesi’nin temel değerleri üzerinde vatandaş odaklı, adil ve tarafsız bir yönetim anlayışını geliştirerek temel değerleri Ergene odaklı oluşturmaya çalıştıklarını dile getirerek, "Stratejik plan dahilinde 2015- 2019 yılları arasındaki hazırlık çalışmalarımızı deneyimli ekibimizin aracılığıyla kısa sürede tamamlayacağız" ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi