Edirne'de polisi uyuşturucuya göz açtırmıyor

Edirne Emniyet Müdürlüğü'nce, kentin çeşitli mahallelerinde yapılan operasyonlar sonucu, daralı ağırlığı 11,8 gram gelen toz esrar maddesi, 6 adet ecstasy hap, daralı ağırlığı 4,4 gram gel

GÜNDEM 14.10.2014 17:02:00 0
Edirne

ESRAR, ECSTASY HAP VE SENTETİK UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Edirne Emniyet Müdürlüğü’nin, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Edirne’nin Merkez Çavuşbey Mahallesi’nde ikamet eden C.B., R.B., İ.D, VE H.D. isimli şahısların temin etmiş oldukları uyuşturucu maddeleri ikametleri ve çevresinde uyuşturucu madde kullanıcısı olan içici şahıslara satış ve dağıtımını sağladıkları bilgileri alınarak gerekli soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, yapılan operasyonlar sonucu 21 şahıs ile birlikte daralı ağırlığı 11,8 gr gelen toz esrar maddesi, 6 adet ecstasy hap ve daralı ağırlığı 4,4 gr gelen sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi ele geçirildi.

 

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yapılan operasyonda, C.B., R.B., İ.D. ve H.D. isimli şahısların yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi. Çavuşbey Mahallesinde bulunan 4 adres ve 1 araçta yapılan aramalarda ise daralı ağırlığı 5,3 gram gelen sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, daralı ağırlığı 33,7 gram gelen kubar esrar maddesi, uyuşturucu madde paketleme ve fişek haline getirmede kullanılan malzemeler ele geçirildi.C.B., R.B., İ.D. ve H.D. isimli şahısların adli makamlara sevk edildiği, H.D. isimli şahsın yapılan sorgusu sonucu serbest bırakıldığı ve C.B., R.B. ve İ.D. isimli şahısların tutuklandığı öğrenildi.

 

Haber Merkezi