Babaeski Belediyesi atık su arıtma tesis inşaatı devam ediyor

Babaeski Belediye Başkanlığı tarafından geleceğe yönelik en büyük yatırımlardan biri olan Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor.

GÜNDEM 14.10.2014 15:00:00 0
Babaeski Belediyesi atık su arıtma tesis inşaatı devam ediyor

Yıl sonuna kadar tamamlanacak olan ve Edirne Devlet Su İşleri Müdürlüğü gerekli testler yapıldıktan sonra Belediye teknik personeli tarafından işletmeye alınacak.

 

BABAESKİ TRAKYA’DA ÖRNEK OLACAK

Tesis hakkında Belediye Başkanı Av .Abdullah Hacı konu ile ilgili şöyle konuştu: “Babaeski Belediye Başkanlığı olarak önce altyapı dedik. Çünkü altyapısı olmayan bir ilçe ne kadar yatırım yapılırsa yapılsın gelişemez, kalkınamaz. Sadece günü kurtarır.Biz ise geleceğe yönelik yatırım yaparak geleceğimizi garanti altına alıyoruz.Atık Su Arıtma Tesisimiz de ilçemizde bu yönde yaptığımız devasal yatırımlardan bir tanesidir.Arıtma Tesisimiz bu yıl sonu itibarı ile tamamlanacak ve bir yıl Devlet Su İşleri Müdürlüğümüzce gerekli işlemlerin yapılmasının ardından belediyemiz insan kaynakları ile işletmeye alınacak.Arıtma Tesisimiz ile bölgemizde çevre kirliliğine son vereceğiz. Arıtma Tesisimiz ile önce insan sağlığı diyoruz. Artık ilçemizde en ufak bir kanal kokusu, kanal kirliliği yaşanmayacak.Ergene Nehrimizin temizlenmesi için de büyük önem taşıyan Arıtma Tesisleri konusunda Babaeski Belediyesi her zaman olduğu gibi yine öncü olarak dev bir tesisi bölgemize kazandırmış olacaktır.Babaeskimiz için daha çok işimiz,projemiz var.Babaeski Belediyesi,Babaeski İlçemiz Trakya’nın incisi olarak örnek teşkil etmeye devam edecektir.”dedi.

 

Haber Merkezi