Özel Trakya Koleji hayvanları koruma gününü kutladı

Özel Trakya Koleji Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle bir program düzenledi. Programa Prof. Dr. Tamer Dodurka katılarak öğrencilerle hayvanları koruma günü üzerine sohbet etti.

GÜNDEM 14.10.2014 11:28:00 0
Özel Trakya Koleji hayvanları koruma gününü kutladı

Özel Trakya Koleji Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle okulda söyleşi programı düzenledi. Söyleşiye Prof. Dr. Tamer Dodurka katıldı.

 

HAYVAN HAKLARI GÜNÜ KUTLANDI

İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olan Prof .Dr Tamer Dodurka, öğrencilerle hayvanları koruma günü üzerine sohbet etti. Programa Trakya Koleji Kurucu Temsilcisi Şule Çalışkan ve Lise Müdürü Hüseyin Gürçay da katıldı.

 

HAYVANLARINDA HİSLERİ VAR

‘Dünya Hayvanlar Günü’ söyleşisinde konuşan Prof. Dr. Tamer Dodurka, hayvanların psikolojisinden bahsederek onlarında insanlar gibi his, duygu ve düşünce güçlerinin olduğunu hatta kendilerine özgü bir ahlak anlayışına sahip olduklarını belirtti. Prof. Dr. Dodurkan’nın hazırlayıp sunduğu slayt ve videoları Özel Trakya Koleji öğrencileri ilgiyle izledi. Öğrencilerin Dodurka’ya sorduğu sorularla söyleşi sona erdi.

 

Haber Merkezi