Çerkezköyspor hazırlık maçında Arnavutköyspor'a yenildi

Bu yıl Süper Amatör Lig'de mücadele verecek olan Çerkezköyspor hazırlık karşılaşmasında kendi evinde Arnavutköyspor'a yenilmekten kurtulamadı. Maçı Arnavutköyspor 2-0 kazandı.

SPOR 13.10.2014 13:13:00 0
Çerkezköyspor hazırlık maçında Arnavutköyspor

Yeni sezonda Süper Amatör Lig’de mücadele verecek Çerkezköyspor hazırlık maçında Arnavutköyspor ile karşılaştı. Mustafa Uğraş Stadında hafta sonu oynanan karşılaşmaya Çerkezköyspor Murat, Doğukan, Tuna, Tahir, Abdi, Hilmican, Onur, Cem, Melih, Uğur ve Mehmet Narin kadrosu ile çıktı. Konuk Arnavutköyspor sahaya Nihat, Sinan, Barış, Sarper, Serkan, Fatih, Samet, Mustafa, Ahmet, Aytaç ve Recep Serkan 11’i ile çıktı.

 

ARNAVUTKÖY İYİ BAŞLADI

Maçın başlama  düdüğü ile birlikte etkisini gösteren Arnavutköyspor, ilerleyen bölümlere doğru daha da etkisini artırdı. Sağlı sollu ataklar geliştiren konuk ekip Ahmet ve Aytaç ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. İlerleyen bölümlerde toparlanan Çerkezköyspor 14.dakikada gole çok yaklaştı ancak son vuruşta etkisiz kaldı. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta topa iyi yükselen Mehmet Narin’in vuruşu direği sıyırarak auta çıktı. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada konuk ekip Arnavutköyspor Ahmet ve Fatih ile 20 ve 26’ıncı dakikalarda girdiği fırsatları kullanamadı.

 

ARNAVUTKÖY İLK YARIDA GOLÜ BULDU

Temsilcimiz karşısında özellikle sol kanattan etkili hücumlar geliştiren Arnavutköyspor karşılaşmanın 34.dakikasında golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Ahmet’in vuruşu ağlarla buluşunca konuk ekip Arnavutköyspor karşılaşmada öne geçti. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmanın ilk devresi Arnavutköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

 

İKİNCİ YARIDA BİR GOL DAHA BULDU

Karşılaşmanın ikinci devresinde yaptığı oyuncu değişiklikleri ile giren Çerkezköyspor bereberlik için yüklendi. Karşılaşmanın ikinci devresinin ilk on dakikasında Çerkezköyspor Mehmet Narin ve Uğur ile yakaladığı pozisyonları cömertçe harcadı. Çerkezköyspor’un beraberlik için geldiği dakikalarda etkili hücumlar geliştiren Arnavutköyspor istediği ikinci golü bulamadı. Sahasından uzun toplarla kontra atak yaparak çıkan Arnavutköyspor 64.dakikada farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta defansın arkasına iyi sarkan Recep kalecinin sağından topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.

 

EVİNDEKİ HAZIRLIK MAÇINI KAYBETTİ

Hazırlık maçında 2-0 geriye düştükten sonra ayakta kalamya gayret gösteren temsilcimiz Çerkezköyspor Melih ve Uğur ile pozisyonlar yakalasa da golü bir türlü bulamadı. Karşılaşmanın 79.dakikasında sağ kanattan gelişen atakta Mehmet’in vuruşu az farkla auta gitti.  Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Arnavutköyspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

Haber/Seyit SÜREN