SİLAHLA GELDİ SOPAYLA GİTTİ

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan büfeden silahlı soygun yapmak isteyen maskeli gaspçının traji komik görüntüler güvenlik kamerasına yansıdı...

GÜNDEM 10.10.2014 19:55:00 0
SİLAHLA GELDİ SOPAYLA GİTTİ

Kurban Bayramı öncesinde Gazi Osmanpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Karayiğit Tekel Gıda’yı silahla soymak isteyen Emrah Y (18) ve Ozan E (19) Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir haftalık çalışma sonucu yakalandı. Gaspçılardan Emrah Y’nin elindeki pompalı tüfekle işyerine girerken, tezgahtaki Musa Karayiğit ile arasında geçenlerin güvenlik kameralarına yansıyan bölümü dikkat çekti.

 

PARALARI ÇIKART SIKARIM

Elindeki pompalı tüfekle büfeden içeri giren maskeli Emrah Y, büfeci Musa Karayiğit’de doğrultarak, “Paraları çıkar, kasayı boşalt. Yoksa sıkarım.”dedi. O an soğuk kanlılığını koruyan Musa Karayiğit, “Maskeni çıkar, sonra sık.” karşılığını verdi. İkinci kez Musa Karayiğit’den paraları kasadaki çıkarmasını isteyen maskeli gaspçı, yine “Sıkarım” tehditi savurdu. Bu arada tezgahın altına doğru uzanan Musa Karayiğit, sopaya sarıldı.

 

SOPAYI ÇIKARINCA KAÇTI!

Yüzündeki maske, elindeki pompalı tüfekle büfeyi gasp etmeye gelen Emrah Y., Musa Karayiğit’in sopaya davranması sonucu arkasına bakmadan kaçarken güvenlik kemarasında da traji komik görüntüler bıraktı. Olayın ardından Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gaspçı Emrah Y.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

 

BENZİN İSTASYONU SOYACAKLARDI

Güvenlik kamerasındaki görüntüleri inceleyen Çerkezköy Emniyeti bir haftalık çalışmanın ardından gaspçı Emrah Y., ile ona gözcülük yapan Ozan E.’ye ulaştı. Dün yakalanan iki gaspçının ilk sorgusunda bir benzin istasyonunu soymak için hazırlandıkları ortaya çıktı. Benzin istasyonunu soyamayacaklarını anlayan iki gaspçının en yakın gördükleri büfeye yöneldikleri öğrenildi.