Bayram alışverişi esnafın yüzünü güldürdü

Kurban Bayramı, zor günler geçiren esnafa nefes aldırdı. Bayram üzeri yapılan alışveriş piyasaları hareketlendirirken esnafında yüzünü güldürdü

GÜNDEM 8.10.2014 17:35:00 0
Bayram alışverişi esnafın yüzünü güldürdü

Kurban Bayramı için yapılan alışverişleri esnafın yüzünü güldürdü. Çerkezköy ve Kapaklı esnafları geçen yıla göre bu yıl Kurban Bayramı alışverişlerinin çok daha iyi olduğunu ve satışlardan memnun olduklarını anlattı. Esnaf, özellikle bayrama iki gün kala alışverişlerin tahminlerinden çok fazla olması nedeniyle büyük bir yoğunluk yaşadıklarını ve satışlardan da son derece memnun kaldıklarını belirtti.

 

DAR BÜTÇELİLERE HİTAP

Özellikle dar bütçeli vatandaşlar çocuklarına ve kendilerine bütçelerine uygun fiyatlarla giysi almak için hemen her mağazada bütçelerine uygun giysi bulduklarını, böylece çocuklarını sevindirdiklerini belirtti. Bayramda seyyar satıcılarda satışlardan memnun kaldı. Özellikle mağazalara göre daha düşük fiyatlarla satış yapan seyyar satıcılarda bayram alışverişlerinin iyi geçtiğini ve satışlardan memnun kaldıklarını söylediler. Özellikle ayakkabı, mendil çorap satışı yapan seyyar satıcılar bu bayramda işlerinin iyi gittiğini ve ellerinde mal kalmadığını kaydetti. Vatandaşlarda gerek mağazalarda gerek seyyar satıcılarda kendilerine uygun bir şeyler bulduklarını ve bu bayram ihtiyaç sahibi olan kişilerin bayram giyimini daha ekonomik fiyatlarla sağladığını söyledi.

 

Haber/Seyit SÜREN