İktidarda ikinci bayram!

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı, bayramlaşma programını bayramın ilk günü gerçekleştirdi.

GÜNDEM 7.10.2014 10:32:00 0
İktidarda ikinci bayram!

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Çerkezköy İlçe Teşkilatı bayramın ilk günü bayramlaştı. Kayyum Heyeti ve yönetimin katıldığı bayramlaşmaya partililerden de yoğun ilgi oldu.

 

AKAY’DA KATILDI 

Kurban Bayramı’nın ilk gününde CHP’de bayramlaşma gerçekleştirildi. CHP İlçe Teşkilatı Kayyum Heyeti’nin tam kadro katıldığı bayramlaşma programına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile partililer katıldı. CHP’liler birbiriyle bayramlaşırken Belediye Başkanı Vahap Akay’da tüm katılımcılarla tek tek bayramlaştı. Bayramlaşma programında CHP Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir bir konuşma yaptı. Belediyeyi kazanan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çerkezköy’de olan iktidarında ikinci bayramı kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Demir, “İnşallah hep beraber uzun yıllar kutlarız. Bayramın üyelerimize, ulusumuza, insanlığa hayırlar ve barış getirmesini diliyorum. Gelecek dönemlere keyifli süreç katmasını diliyorum” diye konuştu.

 

BAYRAMINI KUTLADI

Bayramlaşmada Hasan Demir’in ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında tüm Çerkezköylülerin bayramını kutlayan Belediye Başkanı Akay, “Belediye’de çok görkemli bir bayramlaşma töreni gerçekleştirdik. Ben burudan bütün vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bugün birlik ve beraberlik içinde buradayız. Birlik ve beraberliğimizin uzun bir süre daha devam etmesini diliyorum. Herkesi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN