Kapaklı'nın 2015 bütçesi 74 milyon TL

Kapaklı Belediyesi Ekim Ayı 2. Oturumu'nda 2015 bütçesi karara bağlandı. Meclis'in oy birliği ile aldığı kararla bütçe 74 milyon TL olarak belirlendi.

GÜNDEM 2.10.2014 18:55:00 0
Kapaklı

Kapaklı Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2’nci oturumu dün saat 11.00’da Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

MECLİS 4 EKSİKLE TOPLANDI

Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın başkanlık ettiği toplantıya meclis üyelerinden Mustafa Çetin, İrfan Demir, Fatih Önkol ve Turan Çakan katılmadı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından bir önceki oturumda komisyonlara gönderilen gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplantıda ilk olarak bir önceki toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen 2015 Mali Yılı Gelir ve Gider bütçesine ilişkin gündem maddesi görüşüldü. Komisyon 2015 Yılı bütçesini oy birliği ile 74 milyon TL olarak belirledi. Komisyonun tavsiye niteliğindeki kararı, meclis üyelerince de oy birliği ile kabul edildi.  

 

KASIM MECLİSİ’NDE TEKRAR GÖRÜŞÜLECEK

Toplantı Kapaklı Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan disiplin amirleri yönetmeliği yazısının komisyon raporu doğrultusunda oy birliği ile kabul edilmesi ile devam etti. Toplantının bir sonraki gündem maddesinde ise Zabıta Müdürlüğü’nün araç kiralanması konulu yazısı görüşüldü. Komisyon tarafından oy birliği ile kabul edilen Zabıta Müdürlüğü’nün araç kiralama talebi meclis üyelerince de oy birliği ile karara bağlandı. Bir önceki toplantıda görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na gönderilen Kapaklı Belediye Başkanlığı Spor İşleri Müdürlüğü'nün Görev ve Çalışma Yönetmeliği konusunun görüşülmesine devam edilirken, konunun kasım ayı meclisinde tekrar gündeme alınacağı ifade edildi.

 

KOMİSYON RAPORLARI KARARA BAĞLANDI

Kapaklı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından sunulan yardım talebi konulu yazının Plan ve Bütçe komisyonunun görüşü doğrultusunda karara bağlandığı toplantıda, 2015 mali yılı gelir tarifesi de komisyon raporu doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi. 2015 mali yılında görev yapacak olan Zabıta memurlarına verilecek olan fazla mesai ücretinin belirlendiği toplantı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan sözleşmeli personel konulu yazının görüşülmesi ile devam etti. Gündem maddesi ile ilgili komisyon raporu da oy birliği ile karara bağlandı. Toplantının son gündem maddesinde ise Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün Bazı Maktu Vergi ve Harçlar Tarifesi ile ilgili komisyon raporunun görüşüldü. Bu gündem maddesi de meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ