Eğitim-Bir-Sen Kapaklı delegeleri seçimi yapıldı

15-20 Eylül tarihleri arasında İş Yeri Temsilciliği seçimlerini gerçekleştiren Eğitim-Bir-Sen Kapaklı Temsilciliği, önceki gün 10.00-16.00 saatleri arasında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'

GÜNDEM 2.10.2014 17:42:00 0
Eğitim-Bir-Sen Kapaklı delegeleri seçimi yapıldı

TEKİRDAĞ’DA BİN 892 ÜYESİ BULUNUYOR

Eğitim-Bir-Sen’in 1992 yılında Mehmet Akif İnan öncülüğünde kurulduğunu ifade eden Eğitim-Bir-Sen Kapaklı Temsilcisi Göksel Koçluk, “Sendikamız ülke genelinde 288 bin Tekirdağ’da da bin 892 üyesi ile bağlı olduğu Memur-Sen Konfederasyonu’nun yetkili sendikasıdır. Kapaklı ilçe olduktan sonra yönetim olarak Çerkezköy’den ayrıldık. 30 Mart seçimlerinin ardından Kapaklı Temsilciliğimiz kuruldu” dedi.      

 

KAPAKLI’DA 152 ÜYE BULUNUYOR

Eğitim-Bir-Sen Kapaklı Temsilciliğinin kısa sürede 152 üyeye ulaştığını kaydeden Göksel Koçluk, “Fakat üyelerimizden yalnızca 130’u oy kullanma hakkına sahipti. Yapılan seçimlerin ardından ilçe yönetimimiz ve delegelerimizi belirledik. Kapaklı ve bölgemiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi. Koçluk amaçlarının Kapaklı’daki öğretmenlerin haklarını en iyi şekilde savunmak olduğunu sözlerine ekledi.  

 

İLÇE TEMSİLCİSİ GÖKSEL KOÇLUK OLDU

Yapılan ‘İlçe Temsilciliği’ ve ‘Şube Kongresi Delege Seçimi’nde İlçe Delegeliklerine “Bayram Akarca, Cahit Nuri Koç, Erdal Durak, Erkan Durmaz, Göksel Koçluk, Muhammed Halil Kaya, Osman Günel, Şenol Aydudu, Tuba Hafızoğlu, Yavuz Kayaalp ve Yenal Doğan” seçildi. Kapaklı İlçe Temsilciliği’ne Göksel Koçluk’un seçildiği toplantıda Temsilci Yardımcılıklarına Osman Günel, Muammer Özdemir, Yenal Doğan, Murat Cebe, Bayram Akarca ve Tuba Hafızoğlu seçildi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ