1911 Çerkezköyspor'dan gol şov!: 9-1

Yeni sezon öncesi yaptığı transferler ile göz dolduran 1911 Çerkezköyspor hazırlık maçlarında kendini göstermeye başladı. 1911 Çerkezköyspor sezon öncesi üçüncü hazırlık maçında

GÜNDEM 30.09.2014 11:45:00 0
1911 Çerkezköyspor

Süper Amatör Lig ekiplerimizden 1911 Çerkezköyspor 2014-2015 sezonu öncesi üçüncü hazırlık karşılaşmasını Çorlu Kültürspor ile yaptı. 1911 Çerkezköyspor maçı 9-1 kazanarak sezon öncesi rakiplerine korku saldı.

ÇORLU’DA OYNADILAR

1911 Çerkezköyspor üçüncü hazırlık maçında Çorlu Kültürspor ile Çorlu’da karşılaştı. Karşılaşmaya 1911 Çerkezköyspor etkili başladı. Rakip kalede etkili bir oyun ortaya koyan ve kanatlardan hızlı ataklar yapan 1911 Çerkezköyspor, istediği golü bulamadı. İlerleyen bölümlere doğru ataklarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor ilk devresin sonlarına doğru golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan golcü oyuncu Ufuk Torin yerden düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek 1911 Çerkezköyspor’u öne geçiren golü kaydetti.

 

İLK YARI İKİ GOL ATTI

Karşılaşmada öne geçerek rahatlayan 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda ikinci golü aradı. Temsilcimiz karşısında varlık gösteremeyen ev sahibi ekip Çorlu Kültürspor ise beraberlik golünü bulamadı. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran 1911 Çerkezköyspor ilk devrenin son dakikalarında tecrübeli orta saha oyuncusu Musa ile farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre 2-0 sona erdi.

 

GOLLER ART ARDA GELDİ

Karşılaşmanın ikinci devresine temsilcimiz etkili oyununu sürdürdü. İkinci yarı oyuna giren Şafak Torin’in ile birlikte 1911 Çerkezköyspor golleri bulmakta zorlanmadı. 52.dakikada gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Şafak düzgün vuruş ile farkı üçe çıkardı. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor golden dört dakika sonra tekrar Şafak ile bir gol daha bularak skoru 4-0 yaptı.

 

BİR ANDA 6 OLDU

Özellikle ortasaha ve ileri uç oyuncularının uyumu nedeniyle rahat pozisyonlar bulan 1911 Çerkezköyspor beşinci golü karşılaşmanın 64.dakikasında buldu. Sol kanattan gelişen atakta 1911 Çerkezköyspor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Şafak sol ayağı ile mükemmel bir vuruş gerçekleştirerek kendisinin üçüncü takımının ise beşinci golünü kaydetti. Rakibi karşısında rahat pozisyon bulan ve golleri de atmakta zorlanmayan 1911 Çerkezköyspor ilerleyen bölümlerde Hakan Çelik ile bir gol daha bularak skoru 6-0’a getirdi.

 

GOL SAĞNAĞI

Karşılaşmanın ilk devresinde iyi oynayan Çorlu Kültürspor, ikinci yarı art arda gelen gollerle çöktü. 75.dakikada 1911 Çerkezköyspor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Mustafa mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndererek farkı yediye çıkardı. Yedinci golün ardından Çorlu Kültürspor kaleci Emre Bozacı’nın hatasından bir gol bularak şeref sayısını kaydetti. Gol sağanağının devam ettiği karşılaşmada bu kez sahneye Şafak çıktı. Sol kanattan gelişen atakta defansın arkasına sarkan Şafak kendisinin dördüncü takımının sekizinci golünü kaydetti.  Maçın son dakikalarına rahat giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’da maçın skorunu tayin eden isim ise Gürel oldu. Sağ kanattan gelişen atakta topu iyi takip eden Gürel düzgün vuruş ile skoru 9-1 yaptı.

 

SEZON AÇILIŞI LİGLERİN BAŞLAMASINA 10 GÜN KALA YAPILACAK

Karşılaşmadan farklı galibiyet ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu “ Kendi ligimizde yer alan bazı takımları izleme fırsatımız oldu. Netice itibariyle bütün takımlar bizim rakibimizdir. Lig öncesi hiçbir takımdan çekinmiyoruz. Takımımıza da sonuna kadar güveniyoruz. Kurban Bayramının ardından tam takım toplanıyoruz. Ciddi bir hazırlık karşılaşması yapmayı düşünüyoruz. Ligin başlamasına on gün kala da takımın yeni sezon açılışını gerçekleştirmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

 

DAHA ÜST SEVİYEYE ÇIKACAĞIZ

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli ise, takımını kutlayarak,“Takımımız yapmış olduğumuz çalışmaların ardından belli bir aşamaya geldi. Bundan sonraki çalışmalarımızda topla idman yapacağız. Daha üst seviyeye çıkararak takım oyunu oynamaya hazır hale geleceğiz. Üç hafta sonunda takımımız daha iyi noktalarda olacak. Yönetimimiz idmanların yanı sıra hazırlık maçlarında da bizleri yalnız bırakmıyor ve bu da bizler için mutluluk ve moral verici oluyor. Oyuncularımız gösterilen ilgiden son derece memnunlar ve hiçbir sorun yaşamıyoruz. Bunun neticesinde de başarı kaçınılmaz oluyor” dedi.

 

Haber/Ahmet Klavuz