Sitespor hazırlık maçında zorlanmadı

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Sitespor, 2014-2015 Futbol Sezonu'nun renkli bir törenle açmıştı. Sitespor yeni sezon açılışında Vizespor ile hazırlık maç ında karşı karşıya geldi. Ma?

GÜNDEM 29.09.2014 18:21:00 0
Sitespor hazırlık maçında zorlanmadı

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Sitespor yeni sezon hazırlık karşılaşmasında Kırklareli Süper Amatör Lig ekiplerinden Vizespor’u 3-1 yendi.

 

GOL ERKEN GELDİ

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan Sitespor istediği gole erken ulaştı. Çok sayıda taraftarında izlediği karşılaşmanın henüz 7. dakikasında Sitespor golü buldu. Sağ kanattan gelişen organize atakta ceza sahası içinde topla buluşan Mertcan şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Sitespor’u öne geçiren golü attı.

 

İLK YARI 1-1 BİTTİ

Kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden kısa zamanda atmayı başaran konuk ekip Vizespor beraberlik için  Sitespor kalesine yüklendi. Karşılaşmanın 15.dakikasında Vizespor baskısının sonucunu aldı. Vizespor sağ kanattan serbest vuruş kazandı. Sağ kanattan ceza sahası içine yapılan ortada Vizespor ileri uç elemanı topu iyi takip ederek  ağlara göndermeyi başardı. Karşılaşmada eşitliğin gelmesi ile birlikte heyecanda arttı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk yarı karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 bitti.

 

İKİNCİ YARI SİTESPOR AÇILDI

Karşılaşmanın ikinci devresine yaptığı oyuncu değişikleri ile başlayan Sitespor rakip kalede sağlı sollu ataklar geliştirdi. Kanatları iyi kullanan Sitespor, karşılaşmanın 54.dakikasında tekrar öne geçmeyi başardı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Doğu şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı. Gelen golle birlikte rahatlayan Sitespor kalan dakikalarda daha rahat bir oyun ortaya koydu.

 

HAZIRLIK MAÇINI 3-1 KAZANDI

İkinci golün ardından oyunu kontrolüne alan Sitespor, rakip kaleye sık sık gol için gitti. Karşılaşmanın son bölümlerine doğru ataklarını artıran Sitespor Semih’in mükemmel vuruşu ile skoru 3-1 yaptı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Semih mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın da kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca Sitespor maçı 3-1 kazandı.

 

YENİ SEZON SAKATLIK OLMADAN GEÇSİN

Yeni sezon açılışını yapan Sitespor’un hazırlık karşılaşmasının ardından açıklamada bulunan Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, “Bugün yeni sezonun açılışını Allahın izni ile gerçekleştirdik. Yeni sezonun sakatlıksız bir şekilde geçirmesini temenni ediyorum. Bugün Vizespor ile yeni sezon açılış karşılaşmasında karşı karşıya geldik. Yeni bir takımız. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Bugün taraftarımıza iyi bir futbol sergilemek istedik. Karşılaşmada iyi bir oyun ortaya koyarak da galibiyet ile ayrıldık. Bütün oyuncu kardeşlerimizi kutluyorum. Bugün açılışımıza gelerek bizleri onurlandıran Vizespor yöneticilerine ve futbolcularına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Ahmet Kılavuz