İŞTE KAPAKLI'DA AK PARTİ'NİN YENİ BAŞKANI

Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı'na beklenen atama gerçekleşti. Dün yorucu bir günün ardından Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun da katıldığı mülakat ardÄ

SİYASET 28.09.2014 19:52:00 0
İŞTE KAPAKLI

Ali Osman Orhan’ın görevden alınmasının ardından üç aydan buyana AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı’na beklenen atama nihayet yapıldı.

 

ADAYLAR MÜLAKATA ALINDI

AK Parti Tekirdağ Koordinatörlüğü’ne atanan Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Ak Parti İlçe Başkanlığı için belirlediği 4 ismi AK Parti Genel Merkezine önerdi. Aralarında Tahir Eke, Mustafa Çetin, Salih Bezgin ve Av. Ercan Üçel’in yer aldığı AK Parti Kapaklı İlçe Başkan Adayları, dün Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun karşısına çıktı.

 

İLÇE TEŞKİLATINA MOLOTOFLU SALDIRI

AK Parti Esenyurt İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nın ardından gerçekleştirilen mülakat sırasında ellerinde apo resmi ve pkk pankartları bulunan yaklaşık 100 kişilik terörist grup, AK Parti Esenyurt İlçe Binas’rna molotof ve taşlı saldırıda bulundu. Yaşanan saldırı paniğe neden olurken, olay yerine gelen emniyet güçlerinin çevrede  güvenlik önlemlerini almasıyla mülakat kaldığı yerden devam etti. Yaklaşık 2 saat süren mülakatın ardından AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı  Salih Bezgin oldu.

 

BEZGİN’DEN İLK DEĞERLENDİRME

Atamanın ardından Marmara Habere konuşan AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nın yeni Başkanı Salih Bezgin, ilk açıklamalarını yaptı. AK Parti Tekirdağ Koordinatörü Eskişehir Milletvekili Ülker Can’ın ilçeyi kısa sürede tanıdığını vurgulayan Salih Bezgin şunları söyledi: “Koordinatörümüz, ilçemizde kısa sürede çok sayıda vatandaşımızla görüştü. Daha sonra İstanbul’a mülakata geldik. Adaylar tek tek görüşmeye çağırıldı. İstişareler yapıldı. Diğer aday arkadaşlarımızın da görüşleri alınarak şahsımın İlçe Başkanlığı üzerinde mütabık kalındı. İnşallah hem Kapkalı, hem Tekirdağ hem de ülkemiz için hayırlısı olur.