Özel öğrenciler 'Karagözün rüyası'nı gördü

Çerkezköy Kent Konseyi Tiyatro Grubu, Özel Eğitim Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde okuyan öğrencilere 'Karagöz'ün rüyası' adlı oyunu sergiledi.

GÜNDEM 28.09.2014 13:01:00 0
Özel öğrenciler

Çerkezköy Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği öncülüğünde Çerkezköy Belediyesi ve Çerkezköy Kent Konseyi tarafından düzenlenen ‘Karagöz’ün Rüyası’ adlı hayali oyun öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Okulun toplantı salonunda saat 10.30’da sergilenen ‘Karagöz’ün Rüyası’nı pürdikkat izleyen özel çocuklar çıt bile çıkarmaması dikkat çekti.

 

ÖZEL ÇOCUKLARA KARAGÖZÜN RÜYASI İZLETİLDİ

Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde eğitim gören 115 öğrenci okul Müdürü Serdar İş, Müdür Yardımcısı Rıdvan Öztürk, okulu yaptıran hayırseverler Müjgan-Serkan Karagöz çifti ve öğretmenler ile birlikte ‘Karagöz’ün rüyası’nı seyrettiler. 45 dakika süren oyun süresince öğrenciler oyunu pürdikkat izledi. Okulda ilk kez bir oyunu izleyen öğrencilerin keyfine diyecek yoktu!

 

ONLARIN MUTLULUĞU HEPİMİZİN MUTLULUĞUDUR

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı oyun sonunda yaptığı konuşmada, ‘Karagöz’ün Rüyası’nı hiç bir ücret talep etmeden sergileyen Çerkezköy Kent Konseyi Tiyatro Grubu mensuplarına teşekkür etti.

Kent Konseyi Başkanı Karagöz, “Okulumuzda öğrenim gören çocuklarımıza Kent Konseyimiz ve Belediyemizin tarafından sosyal etkinlikler kapsamında katkı sağlamış bulunuyoruz. Burada eğitim gören çocuklarımızın sosyal faaliyetlerin her alanında yer alması da bizlerin görevi bu nedenle onlara her zaman bu konuda da sosyal aktivitelerinin genişletilmesi yönünde çalışmalarımız devam edecek. Çocuklarımızın mutluluğu toplumumuzun mutluluğudur.”dedi ve oyunu sergileyen Kent Konseyi Tiyatro grubuna çiçek vererek teşekkür etti.

 

Haber / Seyit SÜREN