ÇTSO HAYIRLI OLSUN'A ÇIKTI!

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy'e yeni atanan Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik ve Orman İşletme Şefi'ne 'Hayırlı olsunâ€?

GÜNDEM 28.09.2014 12:19:00 0
ÇTSO HAYIRLI OLSUN

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Taşdelen, Sinan Sifil ve ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel ile birlikte Çerkezköy’e yeni atanan Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik ve Orman İşletme Şefi Cemil Kemikli’ye ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

 

İLK ZİYARET VERGİ DAİRESİNE

Ziyaretlerin ilkini Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik’e yapan ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, “Hoş geldiniz” dedi ve Tetik’e yeni görevinde başarılar dileğinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Vergi Dairesinde kapanış işlemlerini yapan TSO üyesi veya diğer oda üyelerinin vergi kapanış işlemlerinin ardından Oda üyeliklerini de sona erdirmeleri gerekliliği konusunda Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik’ ten destek istedi. Ahmet Tetik, Kozuva’nın dile getirdiği konuda, personellerine gerekli bilgiyi ve talimatı vereceğini, vergi kapanış işlemi yapan şahıs veya şirketlere üye oldukları Odalarda da kapanış yapmaları gerektiğini hatırlatacaklarını belirtti. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva vergi personelinin yapacağı bu hatırlatmanın üyelerinin mağdur olmasını engelleyeceğini belirterek, Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik’ e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

ÇTSO HATIRA ORMANI KURMAK İSTİYOR

Vergi Dairesi Müdürlüğü ziyaretinin ardından Orman İşletme Şefliği’ne geçen ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ve beraberindekiler Çerkezköy Orman İşletmesi’nin yeni şefi Cemil Kemikli’ye ‘Hayırlı olsun’ diyerek başarılar diledi. Burada, Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın ‘ÇTSO Hatıra Ormanı’ projeleri olduğunu belirtmesi üzerine Orman İşletme Şefi Cemil Kemikli bu konuda destek sözü verdi. Kemikli, hatıra ormanı için neler yapılabileceğini Kozuva’ya anlattı.

 

Haber / Gökhan Teker