TREDAŞ YİNE ELEKTİRİKLERİ KESECEK!

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Tekirdağ ve Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı planlı çalışmalar nedeniyle elektrik kesintilerine karşı vatandaşlarÄ?

GÜNDEM 26.09.2014 14:11:00 0
TREDAŞ YİNE ELEKTİRİKLERİ KESECEK!

 TREDAŞ, bu Pazar bölgemizde yine bir kısım yerlerde planlı elektrik kesintisine gidecek. TREDAŞ’dan yapılan açıklamada elektrik kesintisi yapılacak yerler belirtilerek, vatandaşlar uyarıldı.

 

ÇERKEZÖYDE PAZAR GÜNÜ 6 SAAT ELEKTRİK KESİLECEK

TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, TEİAŞ bakım çalışmaları nedeniyle, 28.09.2014 Pazar günü 06:00-11:00 saatleri arasında 6 saat süre ile elektrik verilemeyecek. Elektrik kesintisi yapılacak bölgeler şöyle: “Karaağaç Trafo Merkezinden Enerji Alan Çerkezköy-Kapaklı-Saray İlçe Merkezleri ve Bağlı Bütün Köy Ve Mahallelerin Tamamı Veliköy Osb Tüm Fabrikalar-Kapaklı İlçesindeki Tüm Fabrikalar-Karaağaç Osb Nin Tamamı-Yalıboyu Osb’nin bir kısmında.

 

ELEKTRİKLİ CİHAZLARA DİKKAT

TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için Alo 186 Çağrı Merkezi’ne başvurmaları konusunda hatırlatmalarda da bulundu.

 

Haber Merkezi