VARNA, LÜLEBURGAZ'A GELECEK

Lüleburgaz Veteran Futbol Kulübü, hafta sonu Bulgaristan'ın iş adamlarından kurulu Varna Veteran Takımını misafir edecek

SPOR 26.09.2014 12:30:00 0
VARNA, LÜLEBURGAZ

3-7 Eylül tarihleri arasında Makedonya Ohrid’de Uluslararası bir turnuvadan başarılı sonuçlar ve kupayla dönen Lüleburgaz Veteranlar Spor Kulübü, Trakya Veteranlar Ligi ilk maçında deplasmanda Uzunköprü Veteranlarını güzel bir oyunla 4-2 yendi. Veteranlar maç sonunda,  Uzunköprü’den A.E. Komitini Veteranlar takımının özel davetlisi olarak Yunanistan’a geçti. Yunanistan’dan güzel izlenimlerle dönen Lüleburgaz Vetaranlar, hafta sonunda da  Bulgaristan’ın iş adamlarından kurulu Varna Veteran takımını ağırlayacak.

 

DOSTLUK MAÇI YAPTILAR

Lüleburgaz Veteranlar Spor Kulübü,  A.E.Komitini Veteranlar takımının özel davetlisi olarak gittikleri Komitini (Gümülcine)  ve çevresindeki  tarihi mekanları gezdi. Gümülcine’de bulunan Türk esnaf ve dostları ile görüşen takım oyuncuları, cumartesi akşamı Veteranlar adına verilen yemekte bir araya geldiler. Her iki kulübün futbolcuları dostça sohbet ederek bilgi alışverişinde bulundu. Pazar günü 15:00 de A.E.Komitini Veteranları ile karşılaşan ve karşılıklı goller ile 3-3  devam eden müsabaka son dakikada hakemin yarattığı bir penaltı golü ile A.E.Komitini Veteranları lehine 4-3 bitti.

 

BİRİNCİ BALKAN VETERAN FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

Lüleburgaz Veteranlar Spor Kulübü başkanı Soner Emek yaptığı  açıklamada “Biz ilçemizde yaptığımız faaliyetlerle gerçek anlamda eski dostlukların tekrardan alevlenmesini sağladık.  Lüleburgaz Veteranlar spor kulübü   sportmenliğe, dostluğa, Kentimizi, ülkemizi yurt dışında tanıtmaya ve sadece netice olarak değil spor yapmaya ve yaptırmaya özen gösteren bir Dernek olmuştur ve böyle olmaya da devam edecektir.  Belediye Başkanımız Emin Halebak’ın katkılarıyla 1.Balkan Veteran Futbol Turnuvası  düzenledik. Yakın tarihte daha geniş katılımlı hatta diğer branşları da katarak bir turnuva düzenlemek istiyoruz. Şehrimize gelecek misafirlerin Lüleburgaz’ın ekonomisine de önemli katkıları olacağını göz ardı etmemeliyiz. Bize bu konuda da destek olan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Haber Merkezi