Kırklarelispor Türkiye Kupası'na veda etti

Kırklarelispor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur elemelerinde karşılaştığı Ankara temsilcisi Gölbaşıspor'a penaltı atışları sonucu 5-4 yenilerek Türkiye Kupası'na veda etti.

SPOR 26.09.2014 12:27:00 0
Kırklarelispor Türkiye Kupası

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kırklarelispor, Ziraat Türkiye Kupası elemelerinde karşılaştığı Ankara temsilcisi Gölbaşıspor’a, penaltı atışları sonucu 5-4 mağlup olarak elendi.

 

PENALTI ATIŞLARIYLA SONUÇ BELİRLENDİ

Ligde elde ettiği başarısız sonuçlarla taraftarı üzen Kırklarelispor, Ziraat Türkiye Kupası’na da erken veda etti. 2. Tur elemeleri kapsamında Ankara temsilcisi Gölbaşıspor ile karşılaşan yeşil beyazlı takım, büyük çekişmeye sahne olan maçta rakibine penaltı atışları sonucu 5-4 mağlup oldu.

 

MAÇIN NORMAL SÜRESİ BERABERE BİTTİ

24 Eylül Çarşamba günü,  Gölbaşı İlçe Stadyumu’nda oynanan mücadelenin normal süresi 0-0 eşitlikle sona erdi. Kurallar gereği maçın uzatma dakikalarına geçildi. İlk uzatma dakikalarına etkili başlayan Gölbaşıspor aradığı golü 105.dakikada Mertgül Çapaoğlu’nun ayağından bularak maçta 1-0 öne geçti. İlk uzatma devresi 1-0 Gölbaşıspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci uzatma dakikalarında Kırklarelispor, beraberlik golü için elinden geleni yaptı. Maçın son dakikalarında beraberlik golünü İlkem Özkaynak’ın ayağından buldu ve durumu 1-1’e getirdi. Maçın uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmayınca mücadele penaltı atışlarına kaldı.Penaltı atışlarında da Davut Babur ve İlkem Özkaynak’ın kullandığı penaltı vuruşlarından faydalanamayan Kırklarelispor, maçta 5-4 mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası’na veda etti.  

 

Haber Merkezi