Ağaçlar devrildi trafik tıkandı

Tüm Trakya'yı etkisi altına alan şiddetli fırtına Tekirdağ merkezini de olumsuz yönde etkiledi. Tekirdağ'da öğleden sonra etkili olan şiddetli fırtına zor anlar yaşattı. Zaman zaman etkisini da

GÜNDEM 24.09.2014 13:23:00 0
Ağaçlar devrildi trafik tıkandı

RÜZGAR AĞAÇLARI DEVİRDİ

Önceki gün Tekirdağ'da öğle saatlerinde bir anda başlayan fırtına Tekirdağlıları hazırlıksız yakaladı. Tekirdağ Merkez ilçe Süleymanpaşa’da fırtına sebebiyle Cumhuriyet Meydanı’nda bir ağaç devrildi. Tuğlalı Park karşısında da bir büfenin üzerine ağaç devrilmesi sonucu maddi hasar oluştu. Fırtına sırasında parklarda şemsiye ve sandalyeler devrilirken, ölen ya da yaralanan olmadı.

 

FIRTINA’DAN KAÇACAK DELİK ARADIK

Fırtınaya ceviz satarken yakalanan Ali Sert, fırtına sırasında kaçacak delik aradıklarını ifade ederek, “Ben ceviz satıyordum. Şu ağacın durumuna bakar mısınız inanın ani bir yağmur yağdı. Ondan sonra olduğu gibi fırtına lodos ağaçlar yerinden koptu. Böyle bir şey olamaz. İnanın bildiğiniz gibi değil kaçacak delik aradık” dedi.

 

Fırtınanın nasıl çıktığını anlayamadığını dile getiren Hasan Kara ise, “Ben çıkmadan yarım dakika önce burada oturuyordum. İçeri gireyim dedim bayağı fırtına başladı. İçeri girdim ondan yarım dakika sonra ağaçlar yerinden çıktı. Burada cevizci vardı cevizci yere düştü sırtüstü. Her şey mahvoldu büyük bir afetti” ifadelerini kaydetti.