Eski Belediye Başkanı Adnan Er oğlunu evlendirdi

Kızılpınar'ın eski Belediye başkanlarından iş adamı Adnan Er, avukat oğlu Hakkı Turan Er'i Fatma-Halil Türkan'ın kızı Avukat Neslihan ile hayatını birleştirdi. Adnan Er'i, bu m

GÜNDEM 23.09.2014 16:46:00 0
Eski Belediye Başkanı Adnan Er oğlunu evlendirdi

SİLVERSİDE HOTEL’DE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Cumartesi akşamı 20.00-24 Saatleri arası Çorlu Silverside Hotel’de gerçekleşen düğün töreninde dünya evine giren Neslihan Türkan ve Hakkı Turan Er’in düğün töreninde Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy İlçe sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Çerkezköy Belediye Meclisi Üyeleri Ömer Kılınç, Dr. Remzi Garip,Şükrü Dumanlar,Hasan Sakallı,Nihat Mıstık, Funda Serviçe, Belediye Meclisi Eski üyelerinden Bülent Uğraş, Aydın Kırıklar, Çerkezköy Kızılay Şube Başkanı Ertan Aşut, THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Optimed Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Recep Çalışkan, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, gelin ve damadın avukat arkadaşları, Çerkezköy’ün ileri gelen işadamları ve esnafları ile sanayiciler, Er ve Türkan ailelerinin fertleri ile çok davetli katıldı.

Alkışlar eşliğinde solona giren genç çift Neslişhan ve Hakkı Turan Er, ilk danslarını davetlilerin heyecanlı bakışları arasında yaptı. Gelin ve damat düğün pastasını da yine alkışlar eşliğinde kesti.

 

DAVETLİLERLE TEK TEK İLGİLENDİ

Çerkezköy’ün ve Trakya’nın ileri gelen iş adamlarından olan Kızılpınar Belediye Başkanlığı’nı iki dönem yapan Adnan Er’i bu mutlu gününde tüm sevdikleri yanında oldu.

Düğünde Adnan Er ve Eşi Nurcan Er dünürleri Fatma Türkan-Halil Türkan ile birlikte tek tek masaları dolaşarak davetlilerle yakından ilgilendi. Genç çift ve davetliler canlı müzik eşliğinde gece boyunca dans edip oyunlar oynadı. Düğünün en renkli simalarında ise daman Hakkı Turan Er’in amcası iş adamı Aydın Er idi. Aydın Er, gece boyunca ve yakın arkadaş topluluğu ile pisten inmedi. Nurcan- Adnan Er-Fatma-Halil Türkan çifti çocuklarının mürüvvetini  görmekten son derece mutlu olduklarını ve düğüne katılan herkese bu butlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür etti. Avukat olan genç çiftler Neslişhan-Hakkı Turan Er de bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm aile bireylerine,arkadaşlarına ve sevenlerine ve tüm davetlilere teşekkür etti.

 

Haber / Seyit SÜREN