Gıda ve ambalaj fuarını gezdiler

1.Meslek Komitesi üyeleri geçtiğimiz hafta sonu katıldıkları Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki 'Gıda ve Ambalaj Fuarı'ndan memnun kaldı.

GÜNDEM 23.09.2014 13:41:00 0
Gıda ve ambalaj fuarını gezdiler

ÇTSO’nun (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) bu ay içerisinde düzenlediği fuar gezileri, birer birer sona eriyor. ÇTSO Meslek Komiteleri faaliyetleri içerisinde gerçekleştirilen fuar ziyaretleriyle ilgili değerlendirmeler yapılmaya başlandı. ÇTSO’dan ilk olarak ‘Emlak Fuarı’ ile ilgili değerlendirme gelmişti. İkinci değerlendirme ise ‘Gıda ve Ambalaj Fuarı’na ilişkin yapıldı.

 

FUARDAN MEMNUN DÖNDÜLER

ÇTSO 1. Meslek Komitesi ile birlikte geçtiğimiz cumartesi günü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Gıda Tek ve Avrasya Ambalaj Fuarına katılan ÇTSO üyeleri fuarı değerlendirdi. Hızla gelişen gıda ve içecek sektörlerine yönelik; işleme, dolum, ambalaj ve pazarlama çözümlerine yenilikçi çözümler üreten firmaların buluştuğu fuardan ÇTSO üyelerinin memnun ayrıldığı bildirildi.

 

YENİ ÜRÜNLERİ İNCELEDİK

Fuarı ziyaret eden 1.Meslek Komitesi Başkanı Aydın Uslu, komite ve ÇTSO üyeleri fuarın verimli geçtiğini, üretim yapmayı planladıkları makineleri inceleme imkanı bulduklarını ifade etti. Sektöre dair son gelişmeleri fuar aracılığıyla takip ettiklerini söyleyen Uslu, görüşülen firmalardan yeni ürünler hakkında bire bir bilgi aldıklarını belirtti.

 

Haber Merkezi