Şark Mensucat'dan personele piknik

ÇOSB'de faaliyetlerini sürdüren Şank Mensucat, hafta sonunda çalışanlarını bu yıl 6.'sını düzenlediği piknikte buluşturdu.

GÜNDEM 22.09.2014 14:53:00 0
Şark Mensucat

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde (ÇOSB) faaliyet gösteren Şark Mensucat firması, geleneksel olarak düzenlediği piknik şöleninin 6’ncısını önceki gün fabrika bahçesinde gerçekleştirdi. Fabrika çalışanlarına yönelik düzenlenen piknikte işçi ve işveren buluşması yaşandı. 

 

PATRONLARDA KATILDI

Şark Mensucat 6’ncı Geleneksel Piknik Şöleni önceki gün 11.00-15.00 saatleri arasında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikalarının bahçesinde gerçekleştirildi. Piknik Şöleni’ne Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis, Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Nilgün Fatoş Kasrat ve Selahattin Bitlis, Şark Mensucat Fabrika Genel Müdürü Necati Hakoğlu, Fabrika Müdürü Cenk Karahasanoğlu, fabrika yöneticileri Levent Kaya, Nur Sönmez, Serdar Dursun ve Adem Kurucu ile fabrika çalışanları ile aileleri katıldı.    

 

ŞARK MENSUCAT YILLAR İÇİNDE KENDİNİ YENİLEDİ

Piknik şöleninde çalışanlarına seslenen Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis, ilk olarak Şark Mensucat’ın tarihinden bahsetti. Tecrübelerini kaliteleriyle birleştirdiklerini dile getiren Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bitlis, “1950 yılında tekstil ürünleri imalatı ve toptan satış yapmak amacı ile kurulan firmamız, tecrübesi ile tekstil sektöründeki başarılı vizyonunu günümüze kadar taşıdı. Firmamız birçok konuda kendini yeniledi ve standartlarını yükseltti. Şark Mensucat, son yıllarda büyük gelişme gösterdi. Kendisini piyasa oyuncuları arasında üst noktalara taşımayı başardı” dedi.

 

KURUMSAL KİMLİĞİNİ TÜM DÜNYAYA KABUL ETTİRDİ

Üretimleriyle Türkiye ekonomisine yüksek miktarlarda katma değer sağladıklarını söyleyen Bitlis, konuşmasında şunları dedi: “Firmamız, kurumsal kimliğini tüm dünyaya kabul ettirmiş birçok firma ile üretim-pazarlama konusunda başarıyla işbirliği kurarak çalışmalarını sürdürmektedir. Söz konusu pazar içerisinde yine birçok kurumsal firma ile dolaylı olarak üretim yaparak ülkemize ve sektöre katkıda bulunmaya devam etmektedir. Şark Mensucat derin tecrübesini günümüzün gelişen teknolojileri ile de bütünleştirerek sektör içerisinde daha ileriye, siz değerli müşterilerimizle birlikte yürüyecek ve büyüyecektir” 

 

CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER

Fabrika bahçesindeki piknik şölenine yaklaşık 300 kişinin katılırken, Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis’in konuşmasının ardından program çeşitli etkinliklerle devam etti. İlk olarak şölene katılan çocuklara yönelik çeşitli oyunlar oynandı ve yarışmalar düzenlendi. Çocukların çeşitli hediyelerle sevindirildiği piknik şöleninde yetişkinler ise canlı müzik eşliğinde eğlendi. Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis de canlı müzik eşliğinde çalışanlarıyla birlikte oynamaktan geri durmadı. Şölen yemek ikramı ve çeşitli aktivitelerle devam etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ