Başı boş at trafiği birbirine kattı!

Devlet Hastanesi önünde başı boş dolaşan at yola çıkınca trafik altüst oldu. Sürücüler araçlarını park edip, atı yoldan uzaklaştırmak için bir süre koşturdu.

GÜNDEM 22.09.2014 09:50:00 0
Başı boş at trafiği birbirine kattı!

Çerkezköy’de trafik akışının yoğun olduğu Devlet Hastanesi önünde yola çıkan başı boş at, sürücülere zor anlar yaşattı. Sürücüler yetkililerden, başı  boş atların yarattığı bu karmaşalara en kısa sürede kalıcı bir çözüm bulmalarını istedi.

 

YOLUN ORTASINDA DURDU

Çerkezköy’de dolaşan başı boş atlar trafiği zora sokmaya ve sürücülere korku dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. İlçedeki başı boş atlardan birisi de dün saat 15.00 sıralarında Adalet Sarayı ile Çerkezköy Devlet Hastanesi arasındaki yolda görüldü. Yolun ortasında duran sahipsiz at, araçların korna seslerine aldırış etmeden yolda beklemeye devam etti.

 

BİRİLERİN CANININ YANMASINDAN KORKUYORUZ

Minibüs hattının da geçtiği bölgede trafiği tehlikeye sokan başı boş at, yolun ortasında aracını park etmek zorunda kalan bir beton mikseri sürücüsü tarafından yoldan çekildi.  Sürücüler, “Başı boş şekilde hiçbir yere bağlı olmayan atlar birden yola çıkması sonucu biz sürücüleri zor durumda bırakıyor. Belediyemiz bu konuya bir türlü kalıcı çözüm bulamadı. Atlar henüz kimsenin canına mal olmadı ama bu olay böyle devam ederse birlerin canının yanmasından korkuyoruz” diye konuştu. Sürücüler yetkililerden bu duruma kalıcı bir çözüm bulmalarını istedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ