Ergene Belediyesi öğrencileri sevindirdi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın başlamasıyla birlikte ilçe sınırları içerisindeki bin öğrenciye okul çantası ve kırtasiye malzemesi hediye ed

GÜNDEM 21.09.2014 12:06:00 0
Ergene Belediyesi öğrencileri sevindirdi

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının başlaması ile ailelerin eğitim yükünü azaltmayı hedefleyen Ergene Belediyesi, ilçedeki okullarda birinci sınıfa başlayan bin öğrenciye okul çantası ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

 

ÖĞRENCİLER MUTLU OLDU

Yeşiltepe İnönü İlköğretim Okulu’ndaki çanta ve kırtasiye malzemesi dağıtımına Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci katıldı.  Çanta ve kırtasiye malzemelerini Başkan Yüksel’in elinden alan minik öğrenciler teşekkür ederek mutluluklarını dile getirdi.

 

EĞİTİMİN DESTEKCİSİYİZ

Eğitime verdikleri önemi her fırsatta belirten Başkan Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi olarak eğitime yapılan hizmetlerin en büyük destekçisiyiz. Bin öğrencimize çanta ve kırtasiye yardımında bulunduk. Bu yardımların dışında okullara da ciddi destek veriyoruz. Çok sayıda okulun boya ve bakım tadilatlarını tamamladık.  Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Bu doğrultuda eğitime desteklerimiz devam edecektir. Yeni eğitim öğretim yılının başta öğrenci ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm toplumumuza hayırlı olmasını diliyorum”diye konuştu.

 

Haber Merkezi