Sanayi odası üyelerine muhasebe eğitimi verecek

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (Keşan TSO) ile Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Birliği Derneği (MMMBD) Keşan Şubesi işbirliği ile "Temel Düzey Muhasebe Kursu" düzenlenecek. Kurs 1 Kasım tarihinde baÅ?

GÜNDEM 21.09.2014 11:42:00 0
Sanayi odası üyelerine muhasebe eğitimi verecek

30 KİŞİ KATILABİLECEK

Kasım ayında düzenlenecek olan ‘Temel Düzey Muhasebe Kursu’ ile ilgili olarak Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ile Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Birliği Derneği yetkilileri ortaklaşa bir basın açıklaması yaptı. 8 hafta sürecek olan kursa 30 kişilik kontenjan açıldığını bildiren oda ve dernek yetkilileri, eğitimlerin hafta içi üç gün mesai saatleri dışında gerçekleştirileceğini belirtti. Kurs ücretlerinin 250 TL olacağını eğitimin öğretmenliğini MMMBD Keşan Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Anıl Özbek yapacak.

 

KURS İKİ AY SÜRECEK

Keşan TSO Akreditasyon Sorumlusu Seda Havale Temel Düzey Muhasebe Eğitimi’nin, muhasebe bürolarında ve işletmelerin muhasebe bölümünde çalışan ve çalışacak personele destek amaçlı olduğunu belirterek, kursların hafta içi Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri 18:30 – 21:00 saatleri arasında olmak üzere 2 ay süreceğini kaydetti.

 

Akreditasyon Sorumlusu Havale, açıklamasının devamında, temel muhasebe elamanına duyulan ihtiyacı giderecek olan kursa katılacak olan kursiyerlerin eğitim sırasında uygulama yapma fırsatı da bulacaklarını belirterek kurs bitiminde tüm katılımcılara sertifika verileceğini bildirdi.