Çerkezköy'de kumara geçit yok!

Yasa dışı tombala oynatıldığı tespit edilen, birçok kez de suçüstü yapılan iş yeri sonunda Çerkezköy Belediyesi zabıta ekiplerince mühürlendi.

GÜNDEM 19.09.2014 13:06:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü, kumara göz açtırmıyor. İlçede yasa dışı tombala oynatıldığı tespit edilen ve birçok kez de suçüstü yapılan işyeri sonunda Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mühürlendi.

 

MÜHÜRLENMİŞTİ

İlçede yasa dışı tombala oynatıldığı yönünde çok sayıda ihbar alan ve tespit edilen iş yerine Ramazan ayından itibaren bir çok baskın düzenleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri Öztrak Caddesi’nde ruhsatsız olarak faaliyet gösteren işyerini zabıta ekipleri ile birlikte geçtiğimiz hafta mühürlemişti. İşletme sahiplerinin aynı cadde üzerinde bulunan başka bir binanın alt katında kumarhane kurduğu bilgisini alan ekipler işyerine gece yarısı operasyon düzenledi.

 

KUMARHANEYE BASKIN

İki  aydır faaliyet gösterdiği söylenen kumarhane Öztrak Caddesi’nde bir apartmanın alt katında, özel bir mekan olarak tasarlanması, görenleri hayrete düşürdü! Baskın yapılan kumarhanede tombala düzeneği ilke duvarlara kurulan ekranlarda tombala numarasını takip edenler karşılarında polisi görünce neye olduğunu anlayamadan göz altına alındı. Bayanlarında bulunduğu oyun salonunda 30 kişi gözaltına alınarak kabahatler kanuna muhalefetten ceza kesildi. Mekan sahipleri ise göz altına alınarak haklarında soruşturma başlatıldı. Polis, operasyonda elektronik tombala makinesi, 3 adet LCD televizyon, 1 adet kamera ve çok sayıda tombala kartı ile pula el koydu.

 

İŞ YERİ MÜHÜRLENDİ

Baskının ardından söz konusu işyerine, Çerkezköy Kaymakamlığı’nca ‘kapama’ işlemi uygulandı. İş yeri, önceki gün Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mühürlendi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri kumarla mücadelenin  vatandaşların da desteği ile kararlılıkla devam edeceğini kaydetti. 

 

Haber Merkezi