Cimbomlulardan GSSTORE'ye büyük ilgi

Galatasaray'ın GSStore TIR'ı önceki gün saat 18.30'da Çerkezköy'e geldi. Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi Uğur Dershanesi yanında konuşlanan GSSTORE TIR'ı taraftarlarına ür?

SPOR 18.09.2014 19:22:00 0
Cimbomlulardan GSSTORE

Cuma gününe kadar Çerkezköy’de kalacak olan GSSTORE ‘de Galatasaray’ın son formaları olmak üzere, bu güne kadar çıkan tüm erkek, kadın ve çocuk olmak üzere forma, şort, eşortman, saat, kolonya, atkı, başlık, dizlik, ayakkabı, yelek, ceket, çakmak, kaban, bayrak ve Galatasaray’ın kazandığı UEFA Kupası’nın minyatürleri olmak üzere çok çeşitli Galatasaray ürününün satışı yapılıyor.

Galatasaray taraftarları takımlarının ürünlerine sahip olmak için GSSTORE’yi ziyaret ederek takımlarının ürünlerini alma yarışı yapıyor. Galatasaray taraftarları GSSTORE’nin gelmesinden çok mutlu olduklarını ve daha sık aralıklarla gelmesini de istediklerini söylediler. GSSTORE’den ürün alan taraftarlar gönül verdikleri ve çok sevdikleri takımlarının ürünlerine sahip olmaktan da son derece memnun olduklarını, takımlarının ürünlerini alarak aynı zamanda takımlarına da maddi destek vermekten mutlu olduklarını belirttiler.

 

Haber / Seyit SÜREN