Bu kez tapu ve vergi dairesini denetledi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay habersiz denetimleri sürdürüyor. Kubilay, bu kez Tapu Müdürlüğü ve Vergi Dairesi'nde denitmde bulundu.

GÜNDEM 17.09.2014 15:59:00 0
Bu kez tapu ve vergi dairesini denetledi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Tapu Müdürlüğü ve Vergi Dairesine habersiz denetleme ve incelemelerde bulundu. İncelemelerine ilk olarak Tapu Müdürlüğü’nden başlayan Kaymakam Metin Kubilay, daha sonra Vergi Dairesi’ne geçti.

 

ÖNCE TAPU’YA GİTTİ

Sabah saat 8:30’da Çerkezköy Tapu Müdürlüğü’ne giden Kaymakam Metin Kubilay, Müdür Raziye Muslu ile birlikte tüm birimleri dolaşarak, işlem ve personeli denetledi.

Vatandaşa daha iyi bir hizmet verilmesi için eksikliklerin giderilmesi talimatı veren Kaymakam Metin Kubilay, personele başarılı çalışmalar diledi. Denetimi sırasında Tapu Müdürlüğü’nde işlem yaptıran vatandaşlarla da sohbet ederek onların sorunlarını dinleyen Kaymakam Metin Kubilay ardından Vergi Dairesine geçti.

 

HİZMET ODAKLI ÇALIŞMALIYIZ

Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik’in yanına ilk olarak geçen Kaymakam Metin Kubilay, bir süre burada incelemelerde bulunup Tetik’den bilgi aldıktan sonra birimlere geçti. Müdür Tetik ile beraber tüm birimleri denetleyerek personelin çalımalarını yerinde inceleyen Kaymakam Metin Kubilay, “Amacımız yönetimin iyileştirilerek vatandaşa daha iyi hizmet verilmesi. Bürokratik odaklı iş anlayışından ziyade vatandaşa hizmet odaklı görev anlayışına sahip olmalıyız.”diye konuştu.

 

Haber Merkezi