Yemişçi Doğan'a teşekkür etti

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Valiler ve Kaymakamlar Kararnamesi'yle İstanbul Avcılar Kaymakamlığı'na atanan Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'ı ziyaret ederek Çorlu'ya ya

GÜNDEM 17.09.2014 12:20:00 0
Yemişçi Doğan

Milletvekili Yemişçi Doğan’a yeni görev yerinde de başarılar diledi. 2012 yılından bu yana Çorlu Kaymakamı olarak başarılı hizmetler yapan Kaymakam Hulusi Doğan ise Çorlu’da görev yapmaktan son derece mutluluk duyduğunu ve iyi ilişkiler içinde olduğunu belirtti. Milletvekili Özlem Yemişçi, Kaymakam Hulusi Doğan’ın başarılı bir Kaymakam olduğunu ve Çorlu’daki görevi süresince iyi hizmetler yaptığını belirterek teşekkür etti ve yeni görev yeri Avcılar Kaymakakamlığı görevinde de başarılar diledi.

 

BAŞSAVCI KORKMAZ’A HAYIRLI OLSUN

Öte yandan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi Savcılar ve Hakimler Kararnamesiyle Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Başsavcı Habip Korkmaz’ı da ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Önceki gün gerçekleştirilen ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde Yemişçi ile bir süre görüşen Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habip Korkmaz milletvekili Yemişçi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

(Not : İki fotoğraf var ikisini de küçükte olsa kullan)

 

Haber / Gökhan TEKER