Kapaklı'yı İspanya'da temsil edecek

Kapaklı'da faaliyet gösteren Değirmenci Spor Kulübü, Gaziantep'te gerçekleştirilen Türkiye Kick Box Şampiyonası'nda büyük başarılara imza attı. Şampiyonada 81 kiloda full kontakt branÅ?

GÜNDEM 16.09.2014 18:23:00 0
Kapaklı

FULL KONTAKT’TA ŞAMPİYON OLDU

Şampiyonada 81 kiloda full kontakt branşında mücadele eden Serhat Değirmenci elde ettiği Türkiye birinciliğiyle, 81 kiloda K 1 branşında mücadele eden Ediz Dingil de elde ettiği Türkiye ikinciliğiyle Kapaklı’nın ve Tekirdağ’ın gururu oldu. Tek amaçlarının ulusal ve uluslararası müsabakalarda Kapaklı’yı ve Tekirdağ’ı başarıyla temsil etmek olduğunu söyleyen Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci, bu yolda kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

 

AVRUPA ŞAMPİYONASI’NA KATILMAYA HAK KAZANDI

Değirmenci Spor Kulübü olarak elde ettikleri başarıyı, her zaman maddi ve manevi olarak kendilerini destekleyen Kapaklı Belediyesi’ne ve Kapaklı halkına armağan ettiklerini kaydeden Arif Değirmenci, “Şampiyonada Türkiye 1.’si olan sporcumuz Serhat Değirmenci, 18-27 Ekim tarihlerinde İspanya’nın Bilbao kentinde gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyanası’nda temsil etmeye hak kazandı. İnanıyoruz ki kendisi İspanya’da hem ilçemizi hem de ülkemizi başarıyla temsil edecektir” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Başta Kapaklı Belediyesi olmak üzere bugüne kadar kendilerinden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ettiklerini söyleyen Arif Değirmenci, “Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya, Bölge Temsilcimiz Fikri Güzel’e, Antrenörümüz Bilal Güzel’e ve tüm Kapaklı halkına desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ