Özel okula özel ziyaret

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yeni eğitim ve öğretim döneminin başlaması nedeniyle Özel Eğitim-Mesleki Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Okul yetkilileriyle görüşen Akay, öğrencilerle d

EĞİTİM 16.09.2014 14:22:00 0
Özel okula özel ziyaret

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 2014-2015 Eğitim-Öğretim dönemi kapsamında Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim-Mesleki Eğitim Merkezi’ne ziyarette bulundu. Ziyarette eski bir eğitimci olan CHP’li Mecis Üyesi Uğur Erem de Başkan Vahap Akay’a eşlik etti.

 

ÖĞRETMEN AÇIĞIMIZ YOK

Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim-Mesleki Eğitim Merkezi’ne dün saat 10.30’da yaptığı ziyarette Okul Müdürü Serdar İş, Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz ve öğretmenler tarafından karşılanan Vahap Akay, öğrencilerle tek tek ilgilendi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Serdar İş, “Geçen yıl 29 ücretli öğretmenimiz vardı. Bu yıl ise yeni yapılan atamalarla birlikte 15 kadrolu 15 de ücretli öğretmenimizle birlikte eğitim-öğretim vereceğiz. Öğretmen açığımız yok. Bunun dışında okul olarak herhangi bir sıkıntımız yok” dedi.  

 

İKİNCİ OKULUMUZU DA YAPMAK İSTİYORUZ

Gözündeki rahatsızlıktan dolayı, güneş gözlüklerini çıkaramadığını belirterek Başkan Vahap Akay’dan özür dileyen Müjgan Karagöz ise, “Bizler eğitim camiasına gönül vermiş insanlarız. Yeni okul alanının tahsis edilmesi halinde söz verdiğimiz gibi ikinci okulumuzu da yapmak istiyoruz. Daha önce anaokulu olarak yapmayı planladığımız okulu, gerek belediyemiz, gerekse Milli Eğitim Müdürlüğümüz’ün ısrarları neticesinde İlkokul ya da ortaokul olarak yapmaya karar verdik. Şimdilik yer tahsisinin yapılmasını bekliyoruz” diye konuştu.

 

BİRLİKTE İLÇEMİZE BİR OKUL DAHA KAZANDIRACAĞIZ

Karagöz ailesine ikinci bir okul yapımı için gerçekleştirilmesi planlanan arazi tahsisinin Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda görüşüleceğini dile getiren Belediye Başkanı Vahap Akay, “En kısa sürede okul arazisinin tahsisini gerçekleştirmek istiyoruz. Daha sonra eğitime gönül vermiş sizlerin sayesinde ilçemize bir okul daha kazandırmış olacağız” dedi. Jotun Boya tarafından okullar için boya bağışında bulunulduğunu anımsatan Başkan Akay, diğer boya firmalarından da aynı duyarlılığı beklediklerini kaydetti. Başkan Akay, ziyareti sırasında Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim-Mesleki Eğitim Merkezi öğrenci ve velileri ile sohbet ederek taleplerini dinledi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ