Akbulut'un son dönemi

Çerkezköy'e ziyarette bulunan Ak Parti Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut, Ak Parti İlçe Başkanlığı'nda gazetecilere konuştu. Akbulut, önümüzdeki seçimlerde parti tüzüğü gereğ

GÜNDEM 16.09.2014 13:24:00 0
Akbulut

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut, önceki gün Çerkezköy’e gelerek partisinin İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

 

BAHAR’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Milletvekili İlçe Başkanı Reşat Bahar, meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılandı. Ziyaret sırasında kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Reşat Bahar, ilçe kongresine ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Yaklaşan kongreye hazırlandıklarını belirten Bahar, “Güzel bir kongre geçirmek istiyoruz. Eski ve yeni tüm arkadaşları toparlayacağız. Genel Merkezin isteği ile seçimlere tek liste ile girilecek. Kısmet kime olursa hayırlısı olur” dedi.

 

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE BİRİNCİ PARTİ OLDUK

Bahar’ın açıklamalarının ardından Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut konuştu. Akbulut, son yapılan Cumhubaşkanlığı seçimine değinerek, “30 Mart mahalli idareler seçimlerinden sonra 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı seçimleri gerçekleştirildi. 30 Mart seçimlerinde Tekirdağ’da ve ilçelerinde arzu ettiğimiz sonucu alamadık. Seçimlerde halkımızın vermiş olduğu karara da saygılıyız. Böyle bir sonuç aldık diye küsmedik, küsmüyoruz. 30 Mart seçimlerinin sonuçlarını değerlendirdik. Bunlarla ilgili önemli dersler alacağız” dedi. Akbulut, Ak Parti’nin Çerkezköy’de 30 Mart seçimlerini kaybetmesine rağmen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Çerkezköy ve Kapaklı’da birinci parti olduğuna dikkat çekerek, “Yerel seçimlerden parti olarak ders alacağız ama bundan sonra da önümüze bakacağız. Haziran ayında da genel seçimler yapılacak. Biz bu seçimlerde Ak Parti’nin Türkiye’de ve Tekirdağ’da en iyi sonucu alması için çalışmalara şimdiden başladık”

 

ADAY DEĞİLİM

Milletvekili Akbulut, daha sonra kongre ve milletvekilliği seçimelerine değindi. Akbulut yaklaşan kongreyle ilgili, “Ak Parti birlik, beraberlik ve dayanışma içinde kongre yapar. Burada, kardeşlik, birlik, dayanışma ruhu vardır. AK Parti şuana kadar girdiği dokuzuncu seçimden de oyunu artırarak çıkmıştır. AK Parti gireceği 10’ncu seçimden de oyunu artırarak çıkacaktır.”diye konuştu. AK Parti’de üç dönemdir milletvekilliği yaptığını hatırlatan Akbulut, “Parti tüzüğü gereği 2015 seçimlerinde aday olmayacağım. Bu süreç içinde Tekirdağ’ın bütün ilçeleri bana destek oldu. Bu seçimlerde ben aday olmasam da aday olacak arkadaşımız için kendim adaymışım gibi çalışacağım. Bu seçimde AK Parti’nin en yüksek oyu alması için çalışacağız”dedi.

 

Haber / Gökhan Teker