14 resim 14 Süleymanpaşa görücüye çıktı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen '14 ressam 14 Süleymanpaşa' projesi kapsamında tanınmış ressamlar tarafından yapılan eserler görücüye çıktı.

GÜNDEM 15.09.2014 11:23:00 0
14 resim 14 Süleymanpaşa görücüye çıktı

Süleymanpaşa Belediyesi Sahil ek binasında açılan sergide ressamlar yaptıkları eserlerde neleri anlatmak istediklerini ziyaretçilere anlattı.

 

Sergi açılışına ev sahibi olarak katılan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, ressamların 6 gündür Süleymanpaşa’yı gezdiklerini belirterek. “Ressamlarımızı proje başladığından beri izliyorum ve yaptıkları eserlerden çok keyif aldım. Hepsine emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Süleymanpaşa’nın tanıtımına ve sanata verdiğimiz önemin gösterilmesinde bize verdikleri destek paha biçilemez.” dedi. 

Serginin açılış törenine Başkan Eşkinat ve eşi Belgin Eşkinat’ın yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaevli, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral ve Telat Akköse, Tekirdağ Kültür ve Turizm İl Müdürü Mehmet Altaş, Tekirdağ Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Zekeriya Sarıkoca, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Özcan Kabak, TÜRSAB Başkanı Orhan Çebi, birim müdürleri ve ressamlar katıldı.

 

Haber Merkezi