Açı'nın yüzde 95'i yerleşti

Özel Kapaklı Açı Dershanesi, ülke genelinde gerçekleştirilen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı kapsamında yüzde 95'lik bir başarıya imza attı.

EĞİTİM 14.09.2014 14:46:00 0
Açı

Özel Kapaklı Açı Dershanesi Müdürü Demet Kurucu, 2013-2014 eğitim öğretim döneminde Açı Dershanesi olarak hedefledikleri başarılara ulaşmanın onuru ve gururunu yaşadıklarını ifade etti.

 

ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Öğrencilerinin, 2013-2014 Eğitim-Öğretim Dönemi’nde bıkmadan yılmadan çalışarak zorlu maratondan başarıyla çıktıklarını ifade eden Özel Açı Dershanesi Kapaklı Şubesi Müdürü Demet Kurucu, “Bu kapsamda gerek bizlere güvenerek çocuklarını dershanemize emanet eden velilere, gerek öğrencilerimizi zorlu maratona hazırlayan öğretmenlerimize ve gerekse elde ettikleri başarılarla bizlerin gurur kaynağı olan öğrencilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştu.  

 

YÜZDE 95’İ YERLEŞTİ

Özel Açı Dershanesi Kapaklı Şubesi öğrencilerinin Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında yüzde 95’lik bir başarı ortalamasına ulaştığını söyleyen Demet Kurucu, “Öğrencilerimizin yüzde 80’i Anadolu Lisesi, yüzde 10’u Fen Lisesi ve yüzde 5’i de Sosyal Bilimler Lisesi’ni kazandı. Be vesile ile kendilerini tebrik ediyor, bundan sonraki eğitim hayatlarında sonsuz başarılar temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

AÇI ÖZEL OKUL OLACAK

Özel Açı Dershanesi Kapaklı Şubesi Müdürü Demet Kurucu, açıklamalarının devamında Kapkalı halkına bir de müjde verdi. 2014-2015 eğitim-öğretim döneminde de dershane olarak faaliyet göstermeye devam edeceklerini dile getiren Demet Kurucu, 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde ise Kapaklı’nın ilk özel okulu olarak hizmet vereceklerini kaydetti. Kurucu, “2015-2016 dönemi itibariyle uzman ve kaliteli kadromuzla öğrencilerimize Özel Ortaokul olarak eğitim öğretim vereceğiz” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ