Belediye, Jotun Boya ile okulları boyuyor

Çerkezköy Belediye Başkanlığı'nda okulların iç ve dış cephelerinin boyanması için yardım talebinde bulunan Çerkezköy'de eğitim veren okul müdürlerinin talepleri yerine getirildi.

GÜNDEM 12.09.2014 17:32:00 0
Belediye, Jotun Boya ile okulları boyuyor

HER OKULA 15 KUTU BOYA

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, dün saat 16.45’te belediye Teknik Hizmetler Müdürlüğünde okullara boya dağıtımında yaptığı konuşmada ilçede eğitim veren okulların boya taleplerini ilçede boya üretimi yapan dünyaca ünlü Jotun Boya işbirliğiyle karşıladıklarını söyledi. Başkan Vahap Akay, “Geçtiğimiz günlerde ilçemizde eğitim veren okullarımızın müdürleri okulların dış ve iç cephelerinin boyanması için belediyemizden yardım talebinde bulundular. Bizde belediye olarak okullarımızın bu taleplerini ilçemizde boya üretimi yaban dünyaca ünlü Jotun Boya Fbrikası’na ilettik. Sağ olsun yöneticileri bizleri kırmadılar ve piyasa değeri toplam 16 bin TL değerinde toplam 220 teneke boya hibe ettiler. Jotun Baya yetkililerinin sosyal yardım etkinlikleri kapsamındaki bu yardımlarına Belediye Başkanı olarak çok teşekkür ediyorum. Bizleri kırmadılar ve okullarımıza boya yardımında bulundular.”dedi.

 

KIZILPINAR 125 VE VELİKÖY ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ’NE BOYALARI TESLİM EDİLDİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, her okula toplam 15 teneke iç ve dış cephe boyası verileceğini de belirterek, “Belediyemizin Jotun Boya işbirliğiyle gerçekleşen okullarımıza boya yardımı kapsamında her okulumuza iç ve dış cephe boyası olarak toplam 15 teneke boya veriyoruz. Bu gün Veliköy Mahallemiz’deki Çok programlı Anadaolu Lisesi ile Kızılpınar 125. Yıl İlkokuluna boyalarını okul Müdürleri Bedri Tunç ve Ömer Akdemir’e teslimlerini yaptık.Toplam beş okulumuza daha boya yardımın da bulunacağız. Bir kez daha ifade etmek istiyorum sosyal yardım etkinlikleri kapsamında okullarımıza boya yardımında bulunan Jotun Boya fabrikasının Çerkezköy yöneticilerine ve İstanbul yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Onların bu yardımları sayesinde okullarımız çok daha güzel bir görünün kazanacak.”diye konuştu. Başkan Akay, Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin iç ve dış cephe boyasını yapmak için belediyeden ekipte görevlendirdiğini belirtti. Okul Müdürleri Bedri Tunç ve Ömer Aydemir’de boya yardımları için başkan Vahap Akay ve Jotun Boya fabrikası yetkililerine teşekkür ettiler.

 

Haber / Seyit SÜREN