İki rakipten sıcak görüntü!

Eylül ayı içerisinde yapılacak ilçe kongresine aday olduğunu açıklayan Ak Partili Hasan Karaca ve mevcut İlçe Başkanı Reşat Bahar, kongre öncesinde birlik ve beraberlik mesajı verdi.

SİYASET 11.09.2014 12:59:00 0
İki rakipten sıcak görüntü!

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, ilçe başkanlığına aday olacağını belirten AK Parti Çerkezköy İlçe eski başkanlarından Hasan Karaca ile birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDEYİZ

Ak Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar, ilçe kongresinde başkan adayı olacağını açıklayan Hasan Karaca ile önceki gün İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Kamil Çetintaş, Süleyman Bahçekapılı ve Kamil Yiğit ile bir araya gelerek birlik ve beraberlik içinde olduklarını söylediler. Reşat Bahar, “İlçe kongresinde benim gibi başkanlığa aday olacak olan Hasan Karaca ile ve diğer partililerimde dahil hiçbir sorunumuz yok. Biz her zaman birlik ve beraberlik içindeyiz. Kongre öncesinde olduğu gibi kongre sonunda da yine ayni şekilde birlik ve beraberlik içinde olacağız. Amacımız partimizin daha güçlü olmasıdır. Biz bir ekibiz. Bu ekipte çalışacak olanların hepside partisi için gereken çalışmayı sergileyecek arkadaşlardır. AK Parti’de yılgınlık diye bir şey söz konusu asla yoktur.”dedi.

 

BİZİM BİRLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAZ

Bu sıcak görüntünün ardından Hasan Karaca da şunları söyledi: “Ben görevde olsam da olmasam da her zaman partimin ve yönetimin yanındayım. Bizim birlik ve beraberliğimizi kimse bozamaz. Bozamadığı gibide buna gücü yetmez. Reşat Bahar Başkanımızda başarılı bir ilçe başkanıdır. İlçe kongresinde başka aday çıkmaz ise kongrede birlikte yarışacağız. Kongrede gerek şahsım gerek Reşat Başkan kazansın, kazanan partimiz olacaktır. Biz her zaman iki iyi dostuz.Partimiz için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Amacımız önümüzdeki yıl yapılacak genel seçimlerde de partimizin ilçemizde birinci parti çıkmasını sağlamak olacak. Sonrada hedefimiz yerel seçimlerde belediyeyi yeniden almak olacaktır.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN