167 çocuğa sünnet şöleni yapılacak

Çerkezköy Belediyesi, bu yıl sünnet ettirdiği 167 çocuk için pazar günü 'Sünnet Şöleni' yapacak. Şölende çocuklara yönelik çeşitli gösteriler ve konser var.

GÜNDEM 11.09.2014 11:48:00 0
167 çocuğa sünnet şöleni yapılacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen toplu sünnet kapsamında Özel Optimed Hastanesi ‘nde sünnet  edilen 167 çocuk için Sünnet Şöleni gerçekleştirilecek.

 

PAZAR SAAT 17.00’DE YAPILACAK

13 Eylül pazar günü saat 17.00’de Belediye önündeki gösteri ve etkinliklerle başlayacak olan şölende pantomim ve tahta bacak gösterileri ile yüz boyama, baskılı ve sosis balon dağıtımı yer alacak.

 

EĞLENCE ESKİ OTOPARK ALANI YANINDA DEVAM EDECEK

Saat 18.30’da eski otopark alanına geçecek olan minikler burada tiyatro formatında sahnelenecek olan Nasreddin Hoca ile Karagöz-Hacivat’ı izleyecek ve ardından Sihirbaz Gösterileriyle eğlenceye aralıksız devam edecek.

 

KAPANIŞ KONSERLE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Saat 19.30’da Çerkezköy Belediye Başkanı  Vahap Akay tarafından sünnet çocuklarına çeşitli hediyelerin verilmesinin ardından Ateşbaz Gösterisi sunulacak. Daha sonra sanatçı Pınar Güçlü ve Şafak Sönmez’in sahne alacağı konserle gecenin finali yapılacak. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, tüm Çerkezköylüler’i sünnet şölenine katılmaya davet etti.

 

Haber Merkezi