BİK'den iadeyi ziyaret

Basın İlan Kurumu İl Müdürü Zeki Gümüş, Trakya Gazeteciler Birliği Başkanı Naci Akyazı'ya iadeyi ziyarette bulundu…

GÜNDEM 11.09.2014 11:02:00 0
BİK

Tekirdağ Basın İlan Kurumu Müdürü Zeki Gümüş, Muhasebe Memuru Mehmet Topkaç ile birlikte Trakya Gazeteciler Birliği Başkanı Naci Akyazı'ya iadeyi ziyarette bulundu.

 

EĞİTİM SEMİNERLERİ DÜZENLENECEK

Trakya Gazeteciler Birilği Başkanı Naci Akyazı'nın makamında ağırladığı Basın İlan Kurumu Müdürü Zeki Gümüş’ün gerçekleştirdiği ziyarette, yerel basının güçlenmesi için yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Akyazı ile Gümüş, samimi bir havada gerçekleşen ziyarette, yerel basında çalışan personelin kendilerini geliştirmesi yönünde çeşitli seminerler düzenlenmesi konusunda fikir birliğine vardı. Ziyarette ayrıca, yerel basının kalkınması ve daha da güçlenmesine yönelik görüş alış verişinde bulunuldu.

 

BASININ SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Trakya Gazeteciler Birliği Başkanı Naci Akyazı, bazı ilanların özellikle icra dairelerinden verilen resmi ilanların yaygın basına aktarıldığını belirterek, yerel basının bu konuda zarar ettiğini söyledi. Birlik Başkanı Naci Akyazı, ilanların yerel basına yönlendirilmesi konusunda görüşlerini dile getirdi. Konu ile ilgili olarak, gerekirse; icra avukatlarına ve baro başkanlığına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlenmesi yönünde, Gümüş ve Akyazı görüş alışverişinde bulundular. Ziyarette, haftalık gazetelerin ilanlarının nasıl arttırılabileceği de görüşüldü. Ziyaret sonrası açıklama yapan Naci Akyazı, Basın İlan Kurumu ile Trakya Gazeteciler Birliği Derneği'nin, ileri bir tarihte bir araya gelerek, görüşülen bu konuların hayata geçirilmesi yönünde çalışmalar yapılacağını söyledi. Akyazı, Basın İlan Kurumu Müdürü Zeki Gümüş'e yerel basının sorunlarına olumlu yaklaşımlarından dolayı teşekkür etti.

 

Haber Merkezi