Bahar'dan Başsavcı Yağcı'ya hayırlı olsun

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve yönetimi geçtiğimiz ay Çerkezköy'de göreve başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcıya 'Hayırlı olsun' ziyaretinde

GÜNDEM 10.09.2014 17:19:00 0
Bahar

HAYIRLI OLSUN

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve yönetim kurulu üyeleri dün saat 15.00’de Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcıya ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi. AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak seçim çalışmalarını tamamladıklarını kaydeden AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Reşat Bahar “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından 2015 yılında yapılacak olan milletvekilliği seçimleri ile ilgili çalışmalara başlayacağız. Ayrıca 1-30 Ekim tarihleri arasında ilçe kongresini yapmayı düşünüyoruz. Bununla ilgili hazırlıklarımızı da sürdürüyoruz. Sizlere de bugün hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Görevinizde başarılar diler, Çerkezköy için hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı da Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve Yönetim Kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü teşekkür etti. Partililer ve Başsavcı Mehmet Nadir Yağcı’nın sohbeti daha sonra basına kapalı şekilde devam etti.

 

Haber / Gökhan YILMAZ