FENERİUM TIR'I Çerkezköy'de

Fenerbahçe'nin Fenerium TIR'ı önceki gün saat 18.30'da Çerkezköy'e geldi. Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi Uğur Dershanesi yanına park eden Fenerium Fenerbahçe taraftarlarına lisanslı

GÜNDEM 9.09.2014 17:35:00 0
FENERİUM TIR

Cuma gününe kadar Çerkezköy’de kalacak olan Fenerium TIR’ında Fenerbahçe’nin son formaları olmak üzere, bu güne kadar çıkan tüm formaları yer alıyor. Erkek, kadın ve çocuklara yönelik ürünlerin yer aldığı TIR’da, forma, şort, eşortman, saat, kolonya, atkı, başlık, dizlik,ayakkabı, yelek, ceket, çakmak, kaban, bayrak olmak üzere çok çeşitli Fenerbahçe ürününün satısı yapılıyor.

Fenerbahçe taraftarları takımlarının ürünlerine sahip olmak için Fenerium TIR’ına ziyaret ediyor. Fenerbahçe taraftarlarının ürünlere sahip olmak için adeta ürün alma yarışı yaptığı gözleniyor. Fenerbahçe taraftarları Fenerium’un gelmesinden çok mutlu olduklarını ve daha sık aralıklarla Çerkezköy’e gelmesini istediklerini ifade ettiler. Fenerium TIR’ından ürün alan taraftarlar gönül verdikleri ve çok sevdikleri takımlarının ürünlerine sahip olmaktan da son derece mutlu olduklarını ve ürün alarak aynı zamanda takımlarına da maddi destek vermekten memnunluk duyduklarını belirttiler.

 

Haber / Seyit SÜREN