Gümüşhanelileri biz temsil ediyoruz

Dernek üyelerine yönelik pazar sabahı kahvaltı programı düzenleyen Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu, Gümüşhanelileri Tekirdağâ??

GÜNDEM 7.09.2014 16:22:00 0
Gümüşhanelileri biz temsil ediyoruz

Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği belirli aralıklara düzenlediği birlik ve beraberlik kahvaltılarına devam ediyor. Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği yönetiminin dün Sabah Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Gazdaş yanındaki dernek Lokali’nde saat 9.30-11.00 arası düzenlediği kahvaltıya ilgi büyük oldu.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ ARTIRMAK BİZE GÜÇ VERECEK

Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada dernek faaliyetleri hakkında dernek üyelerine bilgiler verdi ve kahvaltıya gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Hatipoğlu, “Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği olarak daha güçlü bir konuma gelmemiz için birlik ve beraberliğimizi güçlendirmemiz lazım. Bu dernek çatısı altında olan tüm hemşerilerimizin derneğe sahip çıkmasını istiyoruz. Her üyenin dernek aidatını zamanında aksatmadan ödemesiyle derneğimiz daha güçlü konuma gelecektir. Ayrıca yapılacak sosyal faaliyetlerimizi de gelir düzeyimizin yükselmesiyle çok daha ileri seviyelere çıkaracağız. Şunu da özellikle belirtmek istiyorum bazı üye olan arkadaşlarımız ayladır ve bazıları da 4 yıldır aidat ödemedikleri için yönetim olarak aldığımız karar doğrultusunda üyeliklerine son vereceğiz ve iki yıl da dernek üyeliğine kabul edilmeyecekler. Onlara birkaç gün son bir şans veriyoruz. Birikmiş aidatlarının tamamını ödediklerinde üyelikleri devam eder. Ama ödeme zahmeti göstermezler ise üyelikleri düşecek.”açıklamalarında bulundu.

GÜMÜŞHANELİLERİ ÇERKEZKÖY OLARAK BİZ TEMSİL EDİYORUZ

Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu konuşmasında Tekirdağ’daki Gümüşhanelileri Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği’nin temsil ettiğini belirterek, “Tekirdağ genelinde Gümüşhaneliler olarak bir tek Çerkezköy’de bizim kurduğumuz dernek var. Biz Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak şu anda Gümüşhanelileri tüm Tekirdağ il genelinde bir tek biz temsil ediyoruz. Bizim amacımız kısa zaman içinde Tekirdağ, Çorlu olmak üzere Gümüşhanelilerin il genelinde yoğun olduğu ilçelere de birer dernek kurmaktır, Gerekirse Çerkezköy merkez olarak kalacak ve diğer yerlere birer şube açacağız. Kararımız budur. Gümüşhaneliler olarak bizler Tekirdağ’ın her yerinde varız ve bu nedenle Tekirdağ il merkezi başta olmak üzere tüm ilçelerimizde de varlığımızı hissettirmek için dernek oluşturmamız lazım. Bu nedenle her yıl aralık ayında gerçekleştirdiğimiz büyük katılımlı gecede bu yıl bu konuyu dile getireceğiz. Bu konuda sizlerin bilgisi olmasını istedik ve bu konuda siz değerli dernek üyelerimize bilgi verme gereği duyduk” dedi.

Gümüşhaneliler olarak Çerkezköy’e katkı vermek için de gayret göstermeleri gerektiğinin altını çizen Başkan Hatipoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Çerkezköy’de uzun yıllardır yaşayan Gümüşhane kökenliler olarak yaşadığımız ve doğup büyüdüğümüz gibi sahiplendiğimiz Çerkezköy’ün daha ileri gitmesi içinde büyük bir çaba sarf ediyoruz. Çünkü bizim içinde yaşadığım yer çok önemli. Çerkezköy’ü bu günkü durumunda daha ileri götürmek için bizlerde üzerimize düşeni en iyi şekilde yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN