Ertem kızını evlendirdi

Çerkezköy Belediyesi eski Başkanı Ali Ertem'in kızı Asuman Ertem Mustafa Başaran ile hayatını birleştirdi. Başkan Ertem'i bu mutlu gününde siyaset ve bürokrasiden birlikte çalıştığÄ?

GÜNDEM 7.09.2014 14:19:00 0
Ertem kızını evlendirdi

Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevini 2 dönem üst üste yapan  Ali Ertem kızını evlendirdi. Asuman Ertem hayatını Çerkezköy’ün tanınan ailelerinden Gülfiye-İsmet Başaran çiftinin oğlu Mustafa Başaran ile birleştirdi.

 

 

NİKAHI BELEDİYE BAŞKANI  AKAY KIYDI

Cumartesi akşamı 19.00’da Çorlu Silverside Otel’de düzenlenen düğün töreninde dünya evine giren Asuman Ertem ve Mustafa Başaran’ın nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıydı. Genç çiftin nikah şahitleri arasında Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Yel, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay,  Kağıthane Kaymakamı olarak görev yapan Çerkezköy Eski Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ve Tekirdağ İl Müftüsü Mahmut Gürler yer aldı. Çiftin nikahını kıyan Başkan Vahap Akay, evlilik cüzdanını geline vererek genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Nikah töreninin ardından ilk danslarını davetlilerin heyecanlı bakışları arasında eden genç çift, düğün pastasını da alkışlar eşliğinde kesti.

 

 

GENÇ ÇİFTİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Çerkezköy Belediyesi eski Başkanı Ali Ertem’i bu mutlu gününde beraber görev yaptığı siyasiler ve bu günlerde başka il ve yerlerde görev yapmalarına rağmen yalnız bırakmadı. Düğüne Çerkezköy’ün Ertem dönemi protokolü tam kadro katıldı. Eski Çerkezköy Kaymakamı, Emniyet Müdürü ve birçok Ak Partili de genç çiftin mutlu gününe ortak oldu.

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in kardeşi Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Yel, MHP Tekirdağ Eski Milletvekili Kemalettin Nalcı, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Çerkezköy İlçe Emniyet Eski Müdürü Cemal Dalman, Yalova Emniyet Amiri Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü eski Trafik Büro Amiri Kemal Şişman, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Hanifi Belindir, bir dönem Çerkezköy Kaymakamlığı’na da vekalet eden Tekirdağ Vali Eski Yardımcılarından Abdullah Durukan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, Çerkezköy Belediye Eski Başkanı Remzi Garip, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Kızılay Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, bazı Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, Ali Ertem’in belediye başkanlığı döneminde onunla birlikte görev yapan meclis üyeleri, AK Parti Tekirdağ İl Eski Başkanlarından Mehmet Şık ve Soner Çizen, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Necati Karaoğlu, Optimed Hastanesi Başhekimi Recep Çalışkan, Genel Müdürü Ayhan Arslan, İrmet Hospital Başhekimi Ahmet Türker, Çerkezköy ve Tekirdağ’dan çok sayıda siyasetçi, iş adamı, Ertem ve Başaran ailelerinin eş, dost ve akrabaları ile çok sayıda davetli katıldı.

Düğünde Ali Ertem ve eşi Nuran Ertem ile dünürleri Gülfiye-İsmet Başaran davetlilerle yakından ilgilendi. Genç çift ve davetliler müzik eşliğinde dans edip oyunlar oynadı.

Haber/Menşure KARDEŞ